dissabte, 2 de desembre del 2006

LAGUNAK - ESPANYOL, DESPRÉS DE NAZARET...

L’equip femení de Santi Fernández, jugarà a Barañaín, amb la SD Lagunak, el que serà una reedició de la final de la Copa de la Reina, del passat 11 de juny. Molt diferent la situació d’ambdós conjunts.

L’Espanyol arriba a la cita, amb un molt bon moment de forma, després d’haver golejat a l’etern rival i haver fet tota una demostració de joc, d’espectacle, i després d’haver plantat cara al mateix Levante, (malgrat el resultat) precisament a Nazaret.

Adriana amb 13 dianes ja encapçala la classificació de golejadores de la Superlliga femenina, empatada amb la jugadora del Sevilla, i màxima golejadora de la passada temporada Auxi Jiménez, si be aquesta ha aconseguit gols al transformar més d’un penal. Marta Cubí es la tercera màxima realitzadora de tot el campionat.

El conjunt navarrès sols ha guanyat dos encontres; davant l’últim classificat i davant el FC Barcelona, 0-2 a domicili.


El conjunt que entrena Iosu Dominguez, actual finalista de Copa, ha patit baixes de consideració: Mari Paz Azagra, una de les millors jugadores, (per no dir la millor) va abandonar Barañaín, per fitxar per el Rayo Vallecano. Marta Ozcoidi i Nerea Fernández es van retirar. Nuria Zufía va marxar per estudis als EE.UU, per jugar la lliga universitaria de Clemson. Aquesta jugadora junt a Ane Bergara (la avui jugadora perica), i la excel•lent portera María Sánchez formaven part del seleccionat espanyol sub-18 que va ser campió d’Europa. A més el Lagunak ha patit lesions de jugadores importants molt greus com son els casos de Tiara Calahorrano, i Laura Beltrán.



Els fitxatges que ha fet l’equip navarrès per aquesta temporada son: Raquel de Esteban i Jaione Gaskue que tornan de Osasuna on van jugar la passada temporada. Irene Sampietro del Trasnportes Alcaine i Ana Belén Bustamante del fútbol sala de la Universitat Pública de Navarra.

La resta les de sempre; Mariachi, i María Goñi Pérez a la porteria, Ainhoa, Ainara, Carmen, Gemma Reñé, Maite Roncal, Txuki, Virginia, María Goñi Saez, Beatriz Cañete, Elena Oset, Ohiane Gil, Sandra, Uxue, Sara Aldunate, Edurne Iriarte...


Uxue Astiz. Foto: diario de Navarra.
Ane Bergara, Foto: Enric Alonso.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M