diumenge, 26 de novembre del 2006

CONTINUA L'ESPERIT D'EN CORO....

AL 94’ PANDIANI MARCA L’EMPAT.
EIZMENDI GUANYA LA JEAN BOUINEL FEMENÍ B GUANYA A GIRONA I ES TERCEREL JUVENIL A MÉS LÍDER:DOTZE PUNTS LI TREU AL BARÇA

Altre vegada el gol arriba en temps afegit. S’ha tornat a repetir el mateix guió del partit de la Real Societat. Un Espanyol que ha jugat un partit molt fluix en la primera part, defenent-se fins que en una jugada, l’equip local s’ha avançat mitjançant un penal comès per Carlos Kameni, i després la segona part a tenir que corre, amb el marcador en contra i amb el temps esgotant-se.

Valverde ha repetit l’onze tipus de les últimes jornades amb la variant obligada de Costa en substitució de Moisés, sancionat per acumulació de targetes. Era un partit poc vistós, en el que ni un ni altres mereixien el gol, aproximacions (més dels locals que dels visitants, com una ocasió de Robert que atura molt bé, Kameni) fins que al minut 31, ha arribat la jugada que ha marcat el partit. Kameni surt amb tot, i se’n porta per davant a Robert. L’àrbitre no ho dubta, i assenyala el punt fatídic, i targeta groga al camerunès. El mateix jugador s’encarrega de transformar-lo i posar en avantatge al conjunt bètic.

La segona part, l’Espanyol ha sortit més decidit a intentar capgirar el partit, i tant Eduardo Costa amb un remat de cap al 51’ després d’un servei de cantonada que ha botat Luís, que treu Contreras de manera brillant, Tamudo al 57’ que no sap aprofitar una gran passada de Iván de la Peña, o Luís García al llançament d’una falta directa al 61’ que ha sortit per sobre el travesser, ho han intentat sense fortuna. El “txingurri” Valverde mou fitxa, i decideix treure a un desafortunat i en no molt bona forma Rufete, i col•locar a un Pandiani en estat de gràcia al minut 65. que si be no ha tingut fortuna en un lliure directe que ha estavellat a la tanca, acabaria sent el salvador d’aquest Espanyol abonat al suplici dels seus seguidors. I el que son les coses, amb una jugada de perill el Betis hagués pogut marcar el segon, però al final, una passada de Iván de la Peña, obrint a banda dreta, on es troba Luís García que centra, rebota a un defensa, i li cau a Pandiani, que a la frontal, tal com li ve, al minut 94, en els últims segons de l’encontre remata i envia la pilota al fons de la porteria bètica.

Altre cop, l’equip salva la papereta en el temps d’afegit amb un gol miraculós dels de la col•lecció de Tamudo, Coro, i el propi Pandiani... Es veu que ens tenen que torturar fins el final. Però be està el que be acaba, i es té que dir, que al menys fins el final han lluitat per el punt que s’han emportat cap a Barcelona, i no han donat per acabat el partit, per que com bé sabem a Can Perico, els partits poden donar molt de si, des de el noranta en amunt.

Altre jornada sense perdre, des de el dia en que es va perdre a Mallorca. S’haurà de confirmar davant tot un os, com es el Sevilla FC, la millora. Però recordem que aquest equip (el nostre) es capaç del millor i del pitjor, i si no recordeu el marcador de la temporada passada.

Fitxa tècnica

Real Betis: Contreras, Melli, Romero, Juanito, Edu (Maldonado, min.79), Robert, Capi, Nano (Arzu, min.55), Rivera, Miguel Ángel i Sobis (Assunçao, min.61).

RCD Espanyol: Kameni (5), Zabaleta (5), Torrejón (4), Jarque (6), Chica (5). De la Peña (5), Riera (6) (Coro,79') (5)., Costa (6), Rufete (3) (Pandiani,65’) (7), Luis García(6),Tamudo (4)

Àrbitre: Carlos Delgado Ferreiro (Col•legi Basc). Targetes groga a Kameni (min.31) i Rufete (min.45). Per part local, a Arzu (min.60), Capi (min.75) i Melli (min.87).

Gols: 1-0. Robert (min.32); 1-1. W.Pandiani (min.94).

Estadi Ruiz de Lopera.



EL MILLOR DEL PARTIT: WALTER PANDIANI, que amb la seva efectivitat ha aconseguit salvar un punt, i el que es més important evitar que el rival en sumés dos, marcant un altre dels gols en temps afegit que ens tenen tant acostumats en els darrers temps.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M