dimarts, 12 de desembre del 2006

COMENTARI SOBRE VARIS TEMES.


Comentaris breus de noticies varies.

En primer lloc, comentar la noticia apareguda en la web oficial del club

“El partit de la Superlliga femenina que van disputar aquest dissabte Espanyol-Atlètic de Madrid va registrar una audiència mitjana de 56.000 espectadors al C-33 i un nou rècord de share amb un 7,9% que supera molts partits de Segona A i Segona B. Al començament de la segona part la punta va pujar al 11,4% de share i 79.000 espectadors. En un moment del partit el C-33 va empatar amb Telecinco i va deixar per sota a Cuatro, la Sexta i TV-2. “.

Si un partit amb el conjunt matalasser debutant a la Superlliga ha tingut una molt bona audiència ¿Què seria un Espanyol –Athletic Club, o un Espanyol – Sevilla (en el seu dia) o Llevant? I em pregunto; ¿i si els masclistes i covards directius del FC Barcelona no haguessin impedit donant les ordres oportunes als seus subalterns, la transmissió del Espanyol – Barça de fa dues setmanes?

Però es clar... d’això es tracta. I no ens enganyem.... de no promocionar una disciplina esportiva de la que pateixen contínuament humiliacions esportives en forma de golejades del seu enemic de tota la vida... aquell que cada any li preparen ja els funerals i està més viu que mai, guanyant a camps com l’Atlético, Ajax, i a equips com el Sevilla, guanyant títols (Copa d’Espanya i de Catalunya) i tenint un equip filial i juvenil que els ha vençut i unes noies que son l’admiració de tota Espanya.




Tema atletisme. Al César el que és del César i a la web el que es de la web. Aquí en Sentiment Perico ens queixàvem del mal tractament que el Club li donava als atletes que havien participat i guanyat les últimes proves i més en concret la Jean Bouin, quan Isabel Eizmendi va creuar com a guanyadora la línia de meta, al no sortir ni tan sols en la web del club, ni cap felicitació PÚBLICA. Em de dir que en la victòria de María Vasco a la Pujada de la Tossa de Montbui, va ocupar un espai a la web del club. S’ha fet tard però més val tard que mai (ja ho mereixia la victòria en la Jean Bouin). L’Espanyol independentment dels acords que hi hagi amb l’Associació Blanc i Blau, ha de mostrar-se una mica més receptiu amb qui porta els colors i l’escut i tenen com a objectiu engrandir la imatge de nostre club, un CLUB DEPORTIU.




Estic molt decebut per l’actitud del programa TIEMPO DE ESPANYOL, el qual pot fer i dir el que vulgui, no faltaria més, tractant-se d’un mitja privat i lliure de comunicació i que ha dut a terme una gran tasca en pro del espanyolisme, i ha sigut i continua sent la referència per a molts en les ones radiofòniques. De fet en considero un oient més i crec que mai deixaré de ser-ho. Però ja van dos dilluns, que venent precedits per dues grandioses victòries de nostre equip (Sevilla, i Atlético a domicili) que el popular i perico locutor i director del programa, es dedica a treure a col·lació temes personals d’ell amb els jugadors més significatius de la plantilla. Que ell pugui manifestar els motius per els quals aquests jugadors no fan declaracions al seu programa, em sembla bé, que es sàpiga i punt. Però d’això a fer un monogràfic reiteratiu per provocar que els afeccionats i socis (perdó rectifico.... molts dels seus fidels oients més participatius) se li tirin a sobre a jugadors com Tamudo, Luís García, es passar-se bastant pobles. I més tenint en compta, la bona marxa de l’equip i les grans victòries que podria veure’s augmentada (jo ho crec, malgrat em digueu il·lús) amb la del diumenge. I a més per motius personals. Des d’aquí sols tinc que dir, que tots hem criticat l’equip (jo el primer) quan s’ho mereixien, i quan l’espectacle que donaven sobre la gespa era molt deficient i concretament un partit que tots sabem, indigne, com així ho va manifestar tots els presents aquella nit a l’Olímpic. Però continuar en la disputa, seguint treien temes personals i provocar la indignació dels oients no fa cap favor a la demanada sempre unitat, i a la motivació e il·lusió de la plantilla, si no tot lo contrari. Si això es fés a un programa culé, en un mitja culé, més d'un posariía el crit al cel.


foto. josep maria. TV3 en el partit Espanyol-Atlético Féminas






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M