dijous, 14 de desembre del 2006

TOT A PUNT PER CONÈIXER EL RIVAL A LA UEFA.

Possibles rivals del RCD Espanyol en la Copa de la UEFA.

Demà a Nyon, sede oficial de la UEFA es celebrarà el sorteig de les dues pròximes fases de la competició

Al Grup A el possible rival serà el Livorno italià, que ha deixat fora al Auxerre francés (equip que es va enfrontar al intertoto-team), i al Partizan de Belgrado. El Livorno ocupa la stena posició del Calcio italià, amb el mateix número de partits guanyats, empatats, i perduts, o sigui a zona mitja alta.

Al Grup B, el que es podria enfrontar a l’Espanyol es ni més ni menys que el Bayer Leverkussen que ocupa la setena posició en la Bundesliga alemanya. No fa falta cap comentari sobre aquest possible rival. Es per tots nosaltres massa conegut malgrat que a tots ens faria molta il·lusió que algun dia una nova generació de pericos donessin complida venjança esportiva al que va succeir aquella tràgica nit.

Al Grup C, el portuguès Sporting de Braga, que ha deixat fora a Slovan Liberec, i a Grasshopper, es qui a quedat en tercera posició. El conjunt portuguès ocupa la quarta posició empatat amb el Benfica i molt més lluny dels clàssics Sporting de Lisboa, i Porto.

Al Grup D, el possible rival es francès, el Lens. Marxa segon a Le Championnat, malgrat que el líder l’Olimpic de Lyon ja li porta 14 punts de diferència. Per gol average si ha ficat, amb un triple empat a quatre punts entre el Odense i el Hereenveen.

Al Grup E, un vell malauradament conegut del RCD Espanyol podria ser rival dels catalans en setzens de final. El Feyernoord de Rotterdam holandès, que ja ha deixat dos cops a l’Espanyol fora d’Europa. La primera va ser la temporada 1976-77, amb Santamaria com a entrenador, i la segona amb Pepe Carcelén (1996-97). I els dos casos, perdent el partit d’anada a l’estadi de Sarrià.

Al Grup G, el candidat a ser rival del conjunt perico es el Hapoel Tel-Aviv d’Israel( cinquè classificat en la lliga hebrea). Aquest conjunt ha deixat fora al Dinamo de Bucaresti romanès i al Boleslav txec.

Al Grup H, el grup en que el RC Celta ha quedat segon i s’haurà d’enfrontar a un rival Champions, el possible rival dels espanyolistes serà el Fenerbahçe turc (líder de la lliga del seu pais) que sorprenentment ha deixat fora al Palermo italià (3er classificat a la lliga italiana) i al Eintracht de Frankfurt alemany(desè classificat a la Bundeslliga alemanya)

3 comentaris:

Guim ha dit...

Molt bon treball! Grana anàlisi dels possibles rivals.
A mi m'agradaria com a rival el Leverkusen.
Una salutació!

Anònim ha dit...

Como nos toque el Leverkusen... Volveremos a revivir la pesadilla durante toda la previa. Así que no me gustaría cruzarmelo.

Josep Maria ha dit...

A mi tampoco, Ferruti... pero hay quien piensa que sería el momento oportuno para tener nuestra venganza deportiva. Y eso que tenía un solo punto y al final se ha metido tercero. Dentro de muy poco lo sabremos...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M