divendres, 15 de desembre del 2006

EL FILIAL A ORIOLA I EL JUVENIL A CORNELLÀ.



EL JUVENIL DEMÀ DISSABTE A LES 17.00 H. A CORNELLÀ.


Emocionant partit el que es jugarà al camp de la Via Ferrea de Cornellà, entre el conjunt local i l’Espanyol líder de la Divisió d’Honor Juvenil, en el seu tercer grup. El Cornellà, es vuitè a la classificació, esta tenint una temporada molt plàcida tenint en compta que es va salvar l’ultima jornada de lliga, precisament a Sadrià, tot i perdent per 1-0. A la Via Ferrea , l’Espanyol sols va pogué empatar a zero, la passada temporada. Actualment l’Espanyol juvenil gairebé dobla en punts al Cornellà.

PLANTILLA DEL CORNELLÀ JUVENIL
Xavi ,Alvaro, Marc, Jacobo, Andreu, Guillem, Cano, Adri, Marc Rius, Javi, Alberto, Sergi, Muñoz, Diego, Jony, Victor, Jonathan, Jesús, Rosa, Reyes, Pardo, Porras, Alba
COS TÈCNIC
Diego Morata (Entrenador) , Paco (2on Entrenador), Pascual (Delegat) Feijoo (Fisioterapeuta)



L’Espanyol B, visitarà aquest diumenge el camp de Los Arcos (amb cabuda per a 7500 espectadors ), per enfrontar-se al Orihuela C. F., club fundat en 1993. El conjunt d’Oriola, vesteix samarreta groga amb pantaló blau. Ha estat vuit temporades en tercera (amb tres campionats) i l’actual milita a segona B.
El conjunt alacantí ocupa la catorzena posició del grup tercer de segona divisió B, amb 19 punts, cinc partits guanyats, quatre d’empatats, i set de perduts. 16-19 es el balanç golejador.
Es dona la circumstància que el tècnic Vicente Carlos Campillo va ser destituït com a conseqüència de perdre tres partits seguits, al ensopegar amb el Llevant B. Des de les hores sols ha guanyat un partit dels tres últims un cop es va produir el relleu a la direcció tècnica de l’equip, i es va fer càrrec provisionalment García Navarro. Roberto Fernández es el nou entrenador del conjunt alacantí, després del període interí.
Esperem que no es compleixi allò de “a entrenador nou”...i el filial perico pugui emportar-se els tres punts d’un camp on la meitat dels equips que hi ha passat han puntuat.

Foto arxiu; josep maria




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M