diumenge, 28 de gener del 2007

CE L'HOSPITALET 1 JUVENIL A 5

Fotos: josep maria. Grades gairebé buides al mpal. de la Feixa Llarga. L'Espanyol amb la segona equipació. Oscar Perarnau amb el quadre tècnic, abans de començar el matx. Pericos de la Penya del "llanto" i de "Premià" protegint-se del fort fred que hem tingut que patir, en els llocs on quedaven protegits del molestós aire.

Triomf sense pal·liatius d’un Espanyol molt superior.
Hat trick de Xavi.

(Josep Maria, Hospitalet del Llobregat).
L’equip de Perarnau, ha posat la directa en la consecució del títol de lliga. Després de l’ensopegada davant el conjunt mallorquinista, avui al Mpal. de la Feixa Llarga d’Hospitalet ha guanyat per 1-5.

Tot i que durant alguns minuts ha saltat la sorpresa amb l’empat del conjunt riberenc, l’Espanyol ha imposat la seva superioritat fins aconseguir un resultat contundent que ben segur esborrarà tots els fantasmes i pors que van sorgir la setmana passada de manera injusta, ja que la trajectòria fins ara d’aquest equip (excepció feta del doble enfrontament davant el Real Mallorca) és fora de qualsevol dubte.

El primer ensurt l’ha donat l’Hospi, amb el llançament d’una falta molt perillosa que Pecha ha atrapat en dos temps.
Albert García ha avançat als pericos en la primera ocasió amb certa claredat que han disposat. Mica a mica, l’Espanyol ha anat imposant la seva superioritat. Jesús Berrocal amb un esquinç s’ha hagut de retirar després d’una jugada en la que Ricard per banda dreta ha centrat, Charly (avui ha actuat de davanter centre titular) ha tocat, i el seu intent de rematar de xilena, ha acabat estavellant-se amb el defensa i sortint mal parat de la jugada. El seu lloc l’ha ocupat el lateral Javi Cantero.

A la segona part, l’Hospitalet ha assolit l’empat als deu minuts de joc de la represa. I un minut després ho ha tornat ha intentar en un llançament llunyà que ha sortit alt (amb Pecha avançat), però no gaire desviat. Perarnau ha mogut fitxa i Carlos Ruíz ha sortit en el lloc d’Albert. Minuts després l’Espanyol elabora una jugada molt ràpida i al primer toc, que acaba amb la penetració de Xavi, que anticipant-se al porter toca el necessari per introduir l’esfèrica al fons de la porteria i avançar de nou al conjunt perico en el marcador. Era el primer dels tres gols que el menut extrem marcaria aquesta gèlida tarda a la Feixa Llarga.

L’Espanyol ja es sentia còmode jugant al contracop i amb molta profunditat per bandes, sobre tot per l’esquerra, on Gerard Rovira en una excel·lent auto – passada se’n va del seu par, centra al segon pal i allà tot sol lliure de marca, Xavi García fa el tercer i segon del seu compte.

A partir d’aquest moment, l’Hospi se’n ve a baix moralment i ja queda l’encontre totalment sentenciat. Curiosa la jugada en la que Charly Lumbreras es marxa sol, dribla al porter riberenc i el seu xut es tret sota la línia de gol per un defensa, el rebuig va a Xavi qui remata i el seu tret torna a ser rebutjat per un defensa en la mateixa línia de gol, i els dos posteriors remats son interceptats per les cames dels defensors locals que han tingut molta sort en aquesta jugada.

L’Hospitalet ha pogut escurçar distàncies amb un llançament que s’ha estavellat al pal dret de la porteria de Pecha, en una jugada aillada.

Però no sempre es pot confiar únicament en la sort, i no ha trigat gaire l’Espanyol en tornar a portar perill, i aquest cop si que Xavi no ha errat i després d’una centrada de Gerard, Charly ha deixat de cap suaument, per que Xavi rematés al fons de la porteria i establís l’un a quatre.

I encara hi hauria temps per una centrada per banda dreta, similar a l’anterior però amb els papers canviats. Xavi toca en curt i Charly Lumbreras fa pujar el cinquè i darrer gol al marcador. Quique ha substituït en les acaballes del matx a Xavi.

Triomf clar i merescut d’un equip que esperarà veure que fan demà els seus rivals, i sabedors que queden ja sols nou partits. La compta enrera ha començat, i el títol cada dia més a prop.

RCD Espanyol: Pecha; Ricard, Oscar Reyes, Víctor, Gerard, Juanjo, Albert García (Carlos Ruíz), José Mendez,(Jesús), Jesús Berrocal (Javi Cantero), Charly, Xavi (Quique).

Gols: 0-1 Albert García 1-1 , 1-2 Xavi García, 1-3 Xavi García, 1-4 Xavi García, 1-5 Charly Lumbreras.

Àrbitre: Miranda Torres. Sense cap tipus de problemes.

Incidències; Estadi Municipal de la Feixa Llarga. Poc públic. S’han donat cita en una tarda molt freda, uns quants socis pericos que han donat suport al conjunt de Perarnau (veure foto).