Els cedits del RCD Espanyol.

Parlarem una mica, de la trajectòria dels jugadors cedits per part del RCD Espanyol a diferents equips de segona divisió A.

Diferent sort de moment; Robusté és el que millor li ha anat, juntament amb Sergio Sánchez, malgrat que aquest sol porta dues setmanes.

Miquel Robusté.(Vilassar de Mar, 20/5/1985), 1.78m, 75 kg.

Robusté va ser cedit al Polideportivo Ejido per una temporada. Va debutar el 27 d’agost de 2006 a Segona Divisió en un partit que el seu equip, el “Poli” va perdre contundentment per 3-0. Va jugar tot el partit sencer. El següent partit a la segona jornada va tenir lloc la primera victòria de Robusté i del seu equip, davant l’UD Salamanca per la mínima, 1-0.
Ha jugat 10 partits com a local, amb un total de 810 minuts. 7 partits d’ells complerts, 2 va ser substituït a la segona part i un va sortir com a suplent.
Ha jugat 7 partits com a visitant, amb un total de 566 minuts, 6 d’ells complerts i en un va sortir a la segona part.

En total ha disputat 1376 minuts en 17 encontres, el que fa un total de 80,94 minuts per encontre, i dels 1980 minuts dels 22 encontres, la mitjana es de 69 minuts i mig.

En els partits que ha jugat Robusté, el balanç ha estat de cinc victòries com a local i dos com a visitant. En total: 7. Tres empats a casa i tres a fora. En total; 6. Dues derrotes a casa i dues a fora. En total ; 4.
El Poli Ejido va classificat en cinquena posició.

Jonathan Soriano. (Pont de Vilomarà, 24/8/1985), 1.80 m. 75 kg.

Cas totalment diferent. Jonnhy, després de passar la temporada passada per el conjunt del Almeria, marcar 7 gols en 17 encontres, tornar a l’Espanyol fent la pretemporada amb el conjunt de Valverde, i passant-se tota la primera volta sense oportunitats (sols va jugar els 19 últims minuts d’aquell encontre inaugural de la temporada actual), aquest 2 de gener va ser presentat com a nou jugador del Poli Ejido cedit per l’Espanyol.
Però de moment, només ha jugat en dos partits, davant l’Albacete amb empat a un, i ho va fer tan sols 28 minuts i davant la Unión Deportiva Las Palmas, altres 29 minuts. Presencia de moment testimonial.

Albert Yagüe. (Argentona, 27/3/1985), 1.75m, 70 kg.

Cedit al Lorca Deportiva, en el mercat d’hivern, va debutar el 6-1-2007 a la jornada 19 davant el Hércules, que se’n va acabar emportant els tres punts, i Albert sols va jugar 29 minuts.
Davant l’Alavés va sortir de titular, va jugar 70 minuts però no va acompanyar-li la sort i la seva actuació no va ser gaire positiva, en un mal context ja que el Lorca va perdre per 3-1. Davant l’Albacete, victòria del conjunt del Lorca per un contundent 3-0, pero Yagüe sols juga 8 minuts. En la última jornada, Yagüe va jugar 45 minuts, va sortir en el segon temps, davant el Numancia, però tampoc va tenir una actuació digna de menció que diguem.

Sergio Sánchez. Ortega (Mataró 3/4/1986), 1.85m, 78 kg.

Ha estat l’últim en anar cedit tot i el gran partit que va fer en els minuts que va intervenir en la victòria per 3-1 davant el FC Barcelona, donant la centrada del que va significar el segon gol perico obra de Tamudo.
La seva actuació al primer equip ha vingut marcada per dues circumstàncies: Primer, per que gairebé sempre ho fet en altre posició diferent al seu lloc natural de central, i segona, per la polèmica per les seves declaracions queixant-se públicament de Valverde per la seva situació.

El Real Madrid Castilla l’ha incorporat com a cedit, malgrat que les condicions contractuals poden donar algun ensurt a la entitat perica, en cas que triomfi com a jugador blanc. El jugador ja ha manifestat públicament el seu gran desig de triomfar amb el primer equip...¡ del Madrid !.

Ha jugat dos encontres. Va debutar el 20-1-07, amb derrota davant el Cádiz 0-1, i va disputar 78 minuts. El segon partit va significar un empat davant el Castelló a un gol, i va jugar el partit complert.