dimecres, 31 de gener del 2007

COMUNICAT OFICIAL DEL RCD ESPANYOL



El Consell d’Administració del RCD Espanyol de Barcelona, davant els lamentables incidents viscuts a Tarragona amb motiu del partit davant del Nàstic, i de recollir el sentir i les inquietuds de la majoria dels socis del nostre club, volem fer públic el següent:

1)Convençuts que els violents no tenen cabuda, ni l’han de tenir, al RCD Espanyol s’ha acordat encarregar a la Comissió Jurídica la revisió i enduriment de l’actual Codi Disciplinari de l’entitat a fi de regular totes aquelles accions i conductes atemptatòries per la bona imatge del club i la dignitat dels seus colors allà a on hi participi.

2) Les persones o grup que siguin identificats com a violents han de saber que no trobaran en cap estament ni en l'estructura del RCD Espanyol cap mena de diàleg ni acollida. I hauran de fer front a les seves responsabilitats pels seus actes.

3) Per dur a terme el què es manifesta en els punts anteriors, i entre d’altres mesures, el Consell d’Administració ha decidit la contractació d’un Servei Professional de Seguretat amb dedicació exclusiva en aquesta problemàtica.

4)Per reforçar aquesta determinació davant els incívics demanem la col•laboració dels socis, simpatitzants, mitjans de comunicació i institucions, donat que aquesta problemàtica es concentra en un grup molt reduït vers un col•lectiu de milers de seguidors de l’Espanyol que sempre han tingut un comportament exemplar.

RCD ESPANYOL.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M