divendres, 2 de febrer del 2007

JULIÁN I ANGEL CONVOCATS PER VALVERDE


Ernesto Valverde ha donat la llista de convocats per el partit que el RCD Espanyol disputarà demà a les 20:00 hores en l’Estadi de Montjuïc, davant el Real Zaragoza.

Partit que serà una reedició de la passada final de la Copa del Rei.
Espanyol i Zaragoza es tornaran a veure les cares però travessant moments ben diferents.

Mentre l'Espanyol feia el que tots sabem en l'últim encontre, el Real Zaragoza ve de guanyar al Camp Nou, i segons les "teories dels futbolistes" deuria d’estar molt més cansat que els nostres jugadors que es van quedar ben descansats després del patètic espectacle que van oferir al Nou Estadi de Tarragona.

Moisés està descartat i Jônatas es seria dubte fins l’últim moment ja que ha patit una petita contractura en la musculatura isquiotibial de la cama dreta i només després de la prova que serà sotmès demà es podrà determinar si participarà o no en el partit enfront del Saragossa.

Valverde l’ha inclòs a la llista de convocats en la que figuren 20 jugadors, o sigui tots els disponibles. Els convocats son els següents: Kameni, Gorka, Velasco, Jarque, Torrejón, Chica, David García, Lacruz, Ito, Costa, Jônatas, Rufete, Riera, Coro, Moha, Tamudo, Pandiani, Luis García, Julián i Àngel.
Destaquen la presència dels homes del planter, Julián i Ángel.

Els jugadors tenen previst realitzar una lleugera sessió d'entrenament demà pel matí a Montjuïc i, posteriorment, quedaran concentrats per preparar el partit, que esperem acabi amb victòria perica i faci oblidar el que vàrem tenir que patir diumenge passat.

foto d'arxiu; josep maria

1 comentari:

Guim ha dit...

Això demostra que la cantera perica segeuix donant els seus fruits. Felicitats Josep Maria i visca l'Espanyol!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M