dijous, 1 de febrer del 2007

JORNADA DE FUTBOL BASE.



Partits del futbol base.

Aleví A. El conjunt de Villarroya, ha guanyat 0-4 al CE L’Hospitalet en partit suspès en el seu día, per la topada i hospitalització del jugador espanyolista Jack Mathick.


El Benjamí B, després del triomf del passat dissabte davant el Barça B, avui ha fet bo el pronòstic i ha guanyat al CE Júpiter en partit també aplaçat, per 9-2.

Amistosos davant l’Aspire de Qatar.

El conjunt del Infantil A ha guanyat al conjunt de l’Aspire, per 3-0 amb gols de Rubén i de Arturo en dues ocasions. El davanter de l’Infantil B, degut a les baixes que comptava l’equip entrenat per Oliver ha jugat amb l’A i ha contribuït decisivament al triomf amb els seus dos gols aconseguits en la segona part.

El Cadet B, ha guanyat 7-2 al conjunt de Qatar, en un partit jugat al límit del reglament per els àrabs, i que a la segona part degut a les fortes entrades, l’àrbitre s’ha vist en l’obligació d’expulsar fins a dos jugadors visitants, quan el matx ja estava sentenciat. Els gols han estat aconseguits per Pablo, Santiago, Sani, Miki, Jordi Amat (pen), Sani, Sani, i a la recta final els visitants han marcat dos gols deixant el resultat final de 7-2.
Partit jugat sota la fina pluja que durant bastant estona ha caigut en la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Molt poc públic.




En altre ordre de coses, dir que el RCD Espanyol “B” ha fitxat el porter del Gavà Marcos Pérez “Marcos”, de 22 anys i que ja es va enfrontar al seu actual equip en l'eliminatòria de la Copa Federació, i va tenir una destacada actuació. D'altra banda, també s'incorpora el davanter Guitart que estava cedit al Girona i que ocuparà la plaça de Yagüe. Ferrán Tacón, jugador que va venir del R. Madrid C,i que no ha tingut una presència destacada, marxa cedit al CD Logroñés fins al 30 de juny.




Francisco Javier Chica, al jugar 15 encontres amb el primer equip del RCD Espanyol, passa a ser jugador del primer equip a tots els efectes, tindrà el número 2 que ocupava Armando Sá, i a partir d’aquest moment tal com es contemplava al contracte, queda renovat per una temporada més, o sigui fins juny del 2009.

foto d'arxiu: josep maria.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M