diumenge, 28 de gener del 2007

LES NENES DEL FEM. BASE B. GOLEJAN 8-3 I El CADET B GUANYA 7-0




Les més petites de la base femenina golejan al CE Sabadell: 8-3

S’enfrontaven el primer i el segon classificats del grup segon de base femení de F-7. Al partit d’anada les vallessanes es van imposar per 3-1.

Però el partit d’avui ha estat totalment diferent. I parlaré del partit aquest, mentre altres estan vergonyosament fent el més gran dels ridículs a Tarragona en aquests moments.

Carla Borrás no ha trigat en establir el primer gol. El segon obra de Alba (n’ha fet quatre), amb una gran jugada parant, retallant i xutant al forat. El tercer ha estat obra d’Ana López. I el que son les coses; en una contracop sabadellenc amb superioritat numèrica han pogut reduir diferències però tant Mireia (la portera blanc i blava) i Andrea Pereira ha evitat el gol, i el rebuig ha servit per llençar el contracop perico en el que Alba ha fet el quart; d’un hipotètic 3-1 s’ha passat a un 4-0 en qüestió de segons.

El Sabadell ha reduït distàncies, però Carla Borrás que ha fet un gran partit ha fet el 5-1. En el segon temps, el RCD Espanyol (que ha mogut banqueta per que juguessin totes les nenes ja amb un marcador pràcticament decidit), ha vist com el CE Sabadell reduïa distàncies aconseguint el segon i el tercer, que deixava el gol average en l’aire.

Però de nou, Alba ha fet el 6-3 i posteriorment Andrea Pereira el setè gol, i Alba ha posat la cirereta al pastís fent pujar el definitiu 8-3 i completant un dia més, un gran encontre i molt afortunada cara a porta.

Fotos; josep maria.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M