divendres, 26 de gener del 2007

DOBLE ENFRONTAMENT ESPANYOL-HOSPI

Aquest cap de setmana tant l’Espanyol B com el Juvenil de Divisió d’Honor jugaran els seus respectius encontres davant el CE Hospitalet.

Un 7 de Juliol de 1957 naixia l’actual Hospitalet al fusionar-se tres equips molt representatius de la ciutat com eren el CD Santa Eulàlia (fundat el 1950), el CF Hércules (1953) i UD Hospitalet (fundat el 1909). El club riberenc va militar tres temporades a la Divisió de plata del futbol nacional, però en 1967 va perdre la categoria baixant a tercera i va començar un camí que el va portar a preferent i a regional durant deu anys. Després de recuperar els anys 80 la tercera, en 1982 va pujar a Segona B.

Durant uns quants anys va ser filial del RCD Espanyol, i en les seves files van jugar jugadors com Cardona, Golobart, Solé, Forcadell, Robi, Mentxaca, Lardín (un partit, al menys que no hi havia lliga a primera).

3 temporades a Segona, 22 temporades a Segona B, 15 en Tercera, és l’historial en categories nacionals del conjunt riberenc.
Actualment va classificat en quarta posició amb 31 punts, set partits guanyats, deu empatats i tres – únicament – perduts.

La última alineació que va formar davant el FC Barcelona B, al que va guanyar per 3-1 va ser la següent;
Eduardo, Jornet, Medina, Edu, Casado, Endika, Hammouch (Hernández min.62), Cárcel, Asier (Giménez min.82), Felipe (Marculeta min.72)y Larios. Molta cura amb aquest davanter, Felipe, que va ser l’autor dels tres gols al filial blaugrana.

El partit tindrà lloc diumenge a les dotze a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.


Per la seva part, el Juvenil d’Oscar Perarnau, voldrà convertir en anècdota la derrota de la setmana passada davant el botxí del conjunt perico, el Real Mallorca, i tornar d’Hospitalet amb una victòria que certifiqui si no matemàticament, per que encara li resta unes sis victòries, si per que s’allunyin els fantasmes que es van pogué originar després de la derrota del diumenge, i posi ja la directa cap a la consecució del títol de lliga d’aquesta Divisió d’Honor Juvenil.

En front un Hospi molt necessitat de punts, ja que es troba a només dos punts dels llocs de descens. Ha perdut el doble de partits (12) del total que ha guanyat. Ha marcat 27 gols i en ha encaixat 44. Al partit d’anada, molt li va costar imposar-se el conjunt perico, ja que ho va fer per la mínima i a més es va produir la lesió de Juan Estudillo que encara no ha tornat als terrenys de joc.

En el seu camp, l’Hospi ha aconseguit bons resultats, però s’ha de tenir en compte que encara no ha jugat amb cap dels sis primers llevat del Girona, i precisament va perdre 0-2.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M