dijous, 25 de gener del 2007

VALVERDE RENOVAT PER DUES TEMPORADES

FOTO: rcd espanyol.com

Canvi de rumb en la política esportiva de Dani.

Valverde ha estat renovat per dues temporades.

Fins ara, des de que va accedir a la presidència del RCD Espanyol, mai cap entrenador s’havia renovat per més d’una temporada. Sota la premissa genèrica i comprovada per desgràcia en més d’una ocasió del “que avui es blanc, demà pot ser negre”, tots els tècnics signaven per una temporada, inclòs alguns eren fitxats a mitja temporada sols per acabar de la manera més digna, o per assolir miraculoses salvacions. Acabar l’any... tornar a començar de nou i a encetar altre projecte.

Aquesta decisió es un gir brusc a tota una línia esportiva durant aquestes temporades. La decisió és prenyada de un cert risc que a tothom no passarà per desapercebuda. No és el mateix una que dues temporades, i la idiosincràsia precisament d’aquesta entitat sempre exposada a tempestuosos esdeveniments ja no sols esportius si no també socials i de funcionament intern de la pròpia Sociedad Anònima Esportiva, és corre certs riscos molt perillosos.

Però també s’ha de dir que precisament aquesta inestabilitat a tots els àmbits és precisament el que haurà fet donar un cop d’efecte als dirigents de l’Entitat, per deixar-se ja d’una vegada d’especulacions, d’històries, i confiar d’una vegada per totes en un projecte donant-hi tota la confiança amb un tècnic que paradoxes de nostre club, va ser a un pas d’augmentar la nòmina de tècnics a indemnitzar per acomiadament.

Esperem que això faci recapitular els plantejaments que fins ara em patit aquest club, esportivament parlant, i les decisions tècniques es prenguin per les dues persones en aquests moments màximes responsables sense ingerències externes de ningú per molt poder que tingui en el club, i conjuntament es planifiqui amb calma però sense pauses la propera temporada per que ara la principal excusa d’altres anys ja no hi serà. És clarificat ja per tant l’horitzó a nivell tècnic per el futur del Espanyol que (així ho esperem) ha de conduir al nou estadi de Cornellà Prat.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M