dilluns, 22 de gener del 2007

IX GALA DE PENYES DEL RCD. ESPANYOL


Primerament, dir que m’ha sigut totalment impossible publicar-ho abans, ja que l’actualitat del Club no s’ha atura i la jornada futbolística d’ahir com és lògic imposava el seu ordre.

Dissabte passat va tenir lloc la celebració de la 9ena edició de la GALA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PENYES DEL RCD. ESPANYOL.

L’acte va comptar amb la presència de 440 persones que constituïen 70 penyes, rècord històric d’assistents. El president Daniel Sánchez Llibre ,12 consellers i diferents personalitats dels estaments del club, membres del grup opositor 3.0 van assistir representant l’ Entitat. La cerimònia com tots sabeu va tenir lloc al Restaurant "El Chef" (Illa Fantasia de Vilassar de Dalt), i va ser conduïda per Chiqui Martí i pel el vocal de la Federació Pasqual Olmedo.

Tot i que es va celebrar en un lloc que ja es va buscar per que fos de gran capacitat, davant la superació de totes les perspectives en quant a nombre d’assistents, es va quedar encara petit, ja que vàrem estar bastant estrets.

Presidint l’acte, a l’extrem oposat a l’escenari, es trobaven les cinc copes (veure foto) conquerides aquesta darrera temporada: Copa del Rei (al centre), Copa de la Reina (esquerra), Copa de la Superlliga Femenina (dreta), i les dues de Catalunya (nois, i noies, als extrems).

Primer de tot un cop el conductor de la cerimònia Pascual Olmeda, va demanar un aplaudiment per la memòria de Joan Vilà Reyes i expressar tot el suport a Jaume Martínez en els difícils moments que travessa.

A un cantó de la sala, hi havia una pantalla gegant que va fer les delícies dels que vàrem assistir, ja que es va passar íntegrament el partit de la Final de la Copa del Rei, davant el Real Zaragoza, gols de les últimes temporades del RCD Espanyol (va faltar reportatge del 3-1, bé... en altre ocasió).

També es va oferir el video que es va passar a la Junta d’Accionistes sobre el nou estadi (“nou estadi” Pasqui... “nou estadi” ), que va tornar a enlluernar a tots els presents.

Durant els diferents moments del sopar, es van fer públics els premiats als diferents regals que els diferents patrocinadors van obsequiar.
Per un moment en va semblar recordar al fer-se públic els resultats del sorteig dels premis, els sorteigs d’en Javier de Haro.... ja que certes coincidències, i números repetits... bé... deixem-ho. (Això es un comentari irònic i de dilluns de qui us escriu ,no tenir-lo en compta, el comentari, es clar)

Chiquí Martí que va estar insuperable, es va declarar fan de Iván de la Penya i per tal motiu Pascual Olmedo li anava fer lliurament d’una samarreta signada per el jugador... però sempre hi ha algun impresentable a tot arreu, i aquesta samarreta encara la deuen estar buscant...

Carles Flavià, al que li van fer lliurament d’un carnet de soci del RCD Espanyol, en el seu monòleg, (ignoro realment de quin equip ha estat mai, aquest senyor, - si de veritat ha sigut d’algú, però el que si és, un bon humorista, sarcàstic, irònic, cruel quant vol amb les seves “víctimes” objecte dels seus monòlegs) ...
Es va guanyar de seguida als pericos assistents, per que en la seva explicació del per què va deixar de ser del conjunt blaugrana, va aixecar acta de les misèries característiques del conjunt de Collblanc. Va qualificar de ploraners sempre als dirigents d’ aquest club on sempre justifiquen els seus traumes amb conspiracions que sols ells creuen, va esclafar i destrossar els postulats de l’etern rival, censurant la sistemàtica persecució i aniquilació a tots els clubs catalans que practica des de pràcticament la seva fundació el conjunt fundat per el senyor suïs que tots sabem... Va tenir paraules d’agraïment per el metge del Glasgow...

Després torn per els guardonats aquest any, que van ser els següents:
Pin d’Or al Sr.Vilà-Reyes.(In Memoriam). Se li entregarà a la seva família el proper dia 4 de febrer en el partit Espanyol-Saragossa.


Pin de Plata a les germanes Azón,(Campiones del mon de Vela), al propietari de Mister Guau, Jaume Rodríguez, i a Jose Carlos Ferro.


Premi a la protecció esportiva al jugador del primer equip Francisco Javier Chica.
Premi al millor jugador de la temporada 2005-2006 a Luis García.(Aquests es faran lliurament el proper partit a Montjuïc, ja que els jugadors eren concentrats a La Corunya per disputar l’encontre que com tots sabeu va acabar amb empat a zero)


Premi al Futbol Base a l’equip Juvenil A. Oscar Perarnau va rebre el premi.

Premi al Futbol Femení al Femení A del RCD Espanyol. (Olga Moreno, Olguita Rodríguez, i Míriam Dieguez, eren presents degut a que per les seves lesions no estaven a disposició de Santy Fernández per el partit que ahir van disputar i guanyar a Torrejón de Ardoz). Olga Rodríguez va ser la que es va dirigir al públic, agraint el premi.

Premi Veterans a l’ex-jugador de l’Espanyol Fernando Molinos.

Premi al mitjà de comunicació a Javier de Haro, director del programa Tiempo de Espanyol a COPE Miramar. (Jaume Rodríguez en representació de Tiempo de Espanyol, ja que el seu director i company no hi era, al trobar-se a terres gallegues, va recollir el guardó, i a més sense tallar-se va “bordar com el gos del anunci de Mr.Guau” volen superar al sow-man Flavià a l’hora de fer “riure” a la parròquia...sense més comentaris...)


Premi difusió del sentiment perico al president de la Penya de Sant Joan Despí, Rafa Aragón i director del programa radiofònic “Llobregat en Blanc i Blau”, que a més va donar la noticia que dos pericos havien acabat el Dakar, i per tant onejaria la senyera perica al Lago Rosa.

Ramón Rius com a President de la FCP del RCD Espanyol, va voler un cop més donar els motius per els canvis respecte a altres anys, va tenir un record per tots els seus predecessors en el càrrec, va agrair a totes les penyes presents i va fer vots per que el proper Aplec a Roses pugui batre totes les anteriors edicions en presència de pericos. A més, va presentar a tres membres del Glasgow Rangers, en un intent per auto convèncer-nos de que la fita per aquest any no es altre que assolir per segona vegada a nostre història la final de la UEFA que es disputa a Glasgow.

Daniel Sánchez Llibre, va aprofitar els seus minuts per dirigir-se als presents, bones paraules com sempre, “animus” als familiars dels que ens han deixat aquesta setmana i l’agraïment de la filla de l’ ex president, desitjar “triunfus” per el futur esportiu de nostre equip, i donar les gràcies a tots els que han donat el “apoyu” durant moments molt delicats que la Institució ha passat i que tots sabem per desgràcia a que es referia... Esperem que esportivament ja no tinguem que reviure moments com els que es referia indirectament nostre president.

Després ja per cloure, els presidents de les penyes i guardonats, amb Dani i els organitzadors han posat per la foto de familia.


Al final de l’acte el grup musical “Duendes” (vestits amb les samarretes periques), ens han delectat amb una sessió musical i ball fins bastant més de dos quarts de tres de la matinada.


Tot un èxit, malgrat que certes coses son bastant millorables, i no és el moment de retreure-ho, ja que els propis organitzadors ja ho sabem prou... i bastant que els hi deu haver costat d’esforç pogué portar tot a bon port.

No sé si em deixo quelcom més per explicar, però ja a aquelles hores i amb el cava, ja no funcionen bé les neurones... sols lamento no haver pogut fer fotos de José Carlos, i de les Germanes Azón. En el cas del primer (es veu que va marxar d'hora) ja haurà moments en Sadrià per saldar el meu deute moral... en el segon cas ho veig més difícil.

FOTO; josep maria.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M