dilluns, 19 de febrer del 2007

EL FEMENÍ GUANYA 4-1 A LA REAL.

Les noies de Santy Fernández sortint al camp.
L’equip guipuscoà en el moment de sortir dels vestidors, enfilant el camí cap el camp
Les noies de la Real, al mig del camp.
Les jugadores blanc i blaves saludant als afeccionats.
El trio arbitral.
Les capitanes saludant a l’àrbitre i sorteig de camps.
El partit es apunt de començar. L’Espanyol ataca a la porteria que dona al camp de F-7.
Moment del joc, sota els amenaçadors núvols que més tard descarregarien a l’hora del Espanyol – R.Mallorca.
Falta que treu Noemí, com sempre de manera magistral.
Leire molt atempta, davant el perill de les davanteres periques.
Moment en que Carol ha estat atesa. Ha pogut tornar a incorporar-se al joc.
Adriana ha aconseguit el darrer gol. Alegria en les jugadores blanc i blaves.



Les periques han estat assetjades per un grup de nenes de l’Escola de Futbol Barberà Andalucia,de l'equip infantil de F-7. i han tingut que signar molts autògrafs.
Mica a mica, les jugadores abandonen el camp.
Aintxane conversant amb Sara Serna, un cop acabat l’encontre. Esportivitat i amistat en l’esport.
Aitxane, en el objectiu de la camera de Sentiment Perico.

Raquel signant autògrafs.
Anne, molt sol•licitada també...
Adriana, ha tornat a mullar. Ja 'n portava 19...amb aquest la vintena.
Les lesionades; Sara Serna i Olga Rodríguez. ¡A recuperar-se... que en la recta final de la temporada, us necessitem a totes !
Pascual Olmedo, Lluís Rodilla, i Xavi Navarro, penyistes pericos (i companys en això d’informar per l’amor a uns colors), protagonistes de Llobregat en Blanc i Blau. Aprofito per enviar una forta abraçada als que fan aquest programa tots els dimarts a les deu de la nit, a Radio Despí.

FOTOS: josep maria.

Tot continua igual a la Superlliga. Cap dels tres candidats al títol ha fallat. Sols a la part baixa, ha hagut la sorpresa de la victòria del Alcaine a Torrejón que deixa la cua de la classificació encara molt més ajustada.

A Sadrià, triomf de l’Espanyol per 4-1, malgrat que en el primer temps ha saltat momentàniament la sorpresa, al aconseguir el conjunt basc de la Real Sociedad empatar un partit, i dona més d’un ensurt a la reraguarda blanc i blava.

L’encontre ha començat ja ven aviat dominant i tenint ocasions mitjanament clares per part local. Marta Cubí no pot rematar de cap una centrada, al avançar-se Leire i treu-li materialment la pilota del cap de la davantera espanyolista. Als voltants del quart d’hora, una centrada de Raquel es rematada per Marta al travesser i l’esfèrica es acabada d’endinsar a la porteria. Però poc ha durat l’alegria a les catalanes, ja que al poc, ja que una falta per banda dreta de l’atac guipuscoà, es rematat en primera instància i Cristina rebutja a mitges i Aintzane afusella a la meta espanyolista.

La línia de reraguarda no ha estat molt inspirada en el primer temps avui, i el conjunt realista ha donat més d’un ensurt, tot i que en tot moment la superioritat blanc i blava era evident que s’acabaria imposant, com així ha estat.

No ha trigat gaire, i ha estat mitjançant un llançament de falta en que havia estat castigat el conjunt basc, quan des de una considerable distància Noemí Rubio ha fet pujar al marcador el segon gol i que tornava a donar avantatja al conjunt català. Llavors ha tingut lloc una de les més perilloses jugades de les visitants. Una pilota perduda, ocasiona que Laura es marxés de les defensores periques, i tot i perdre angle i ser rebutjat la pilota, aquesta cau a peus de Larraintz que lliure de marca es a punt de tornar a fer pujar l’empat, però aquesta vegada Cristina amb molts reflexes ho evita.

Marta Cubí es a punt de marcar, al rematar una pilota servida en safata de plata per Carol, però ho evita Leire en última instància. Noemí amb un fort tret des de fora de l’àrea tracta de sorprendre a la meta guipuscoana, però l’esfèrica s’estavella al travesser.
Adriana ho prova, però el seu xut se’n va alt i molt desviat. Maite remata de cap un centre de banda dreta, però Cristina bloca.

Al minut 34, Laura Falcés en un centre –xut des de l’esquerra, supera per alt a Leire Azpuru, i sorprèn a gairebé tothom, i col·loca el 3-1 en el marcador. Adriana no arriba a una pilota en profunditat de Raquel, instants després. I l’última de la primera part, corre a càrrec de Marta Cubí que remata a l’exterior de la xarxa de la porteria visitant.

La segona part ha portat la sorpresa del canvi a la porteria; Erika ha substituït a Cristina, i deu minuts després Olga Moreno faria lo propi amb Laura Falcés.
Adriana Martín ha estat a punt de marcar el quart, però una gran intervenció de Leire ho ha impedit, rebutjant la pilota a la que Carol sense angle, no ha pogut arribar a rematar en condicions. La mateixa Carol no ha sabut aprofitar una pilota morta dins l’àrea petita, i ha acabat sent refusada per la meta basca.

I altre vegada, una preciosa jugada d’Adriana, centrada i remat de Marta Cubí fregant el travesser. L’Espanyol ja havia posat la directa i buscava amb insistència refermar el triomf amb un resultat molt més ample. Cubí remata fora, quan es trobava en una posició bastant adient. Raquel Cabezón llença una falta i el remat d’Adriana amb el cap es blocat per Leire, que ha estat sense dubtes la més destacada jugadora visitant. La mateixa Adriana ho torna intentar després d’una gran jugada que deixa enrera a dues jugadores basques, però el seu remat es aturat de nou per la portera de la Real. Marta Cubí no aprofita rematant de cap, un centre d’Adriana.

Després de tantes ocasions no aprofitades, i quan el partit ja entrava en la recta final, ha estat Adriana que ha aprofitat una pilota llarga de Carol i davant la sortida de Leire, s’ha avançat a ella i li ha creuat l’esfèrica lluny del seu abast, al fons de la porteria. La cirereta al pastís hagués estat si arriba a entrar una vaselina de Cubí des de més de 30 metres, o si Adriana en jugada similar al quart gol, no hagués creuat un xic massa la pilota davant la sortida altre cop desesperada de Leire, sortint fregant el pal dret.

Victòria per tant d’un Espanyol molt superior, i a esperar si el Puebla aconsegueix el miracle de puntuar a Lezama, (i sense que ho impugnin els sicaris de Villar, es clar).

Fitxa tècnica

RCD Espanyol: Cristina (Erika, m.46), Ane (Natalia, m..64), Marta Torrejón, Miriam, Laura Falces (Olga, m.55), Lara (Aida, m.85), Raquel, Carol, Noemí, Marta Cubí i Adriana.

Real Sociedad: Leire Azpuru, Nahikari, Evelyn Santos, Nagore Lizard, Gurutze del Ama, (Anne Mugarza, m.83), Oihana, Laura, Maite Lizaso, Aintzane Encinas, Larraitz (Itsaso, min.63) i Naiara Elgorriaga (Itxaso, min.70).

Àrbitre: Sánchez Rico.

Gols: 1-0: Marta Torrejón (min.14); 2-1: Aitzane (min.16); 2-1: Noemí (min.20); 3-1: Laura Falces (min.34); 4-1: Adriana (min.88)

Incidències: Partit disputat al camp 3er de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, en un matí molt assolellat, i amb les nenes dels equips de l’Escola de Futbol Barberà Andalucia, que s’ho han passat d’allò més bé i s’han fet un fart de demanar signatures a les craks periques.

RESULTATS;

CD Puebla 4 Sporting Club 2
Torrejón 1 Transportes Alcaine 2
Athletic C. 3 Híspalis 0
RCD Espanyol 4 Real Sociedad 1
SD Lagunak 1 FC Barcelona 1
Rayo Vallecano 7 Oviedo Moderno 2
Atlético Féminas 1 UDF Levante 4


CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA JORNADA 18ena.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 ATHLETIC. BILBOKO174514305417
2 RCD ESPANYOL184414225417
3 LEVANTE184213326114
4 RAYO VALLECANO183410444532
5 HÍSPALIS18329543727
6 PUEBLA17258182532
7 TORREJÓN18258193232
8 ATLÉTICO FÉMINAS18226482333
9 OVIEDO MODERNO18174592436
10 REAL SOCIEDAD181543111539
11 SPORTING CLUB H. 181435101844
12 FC BARCELONA181334111730
13 LAGUNAK181233122355
14 TRANSPORTES ALCAINE181233121232

5 comentaris:

Anònim ha dit...

una pregunta, la aintxane jugadora de la real que sale en las fotos, tiene alguna relacion con el espanyol o algo? es q me suena su cara, y nose de que, y a parte al verla hablando con otra jugadora pues ahi mi curiosidad

Josep Maria ha dit...

Hasta donde yo sé, no... Ignoro cualquier relación con el RCD Espanyol. Lo que si es verdad es que con Sara Serna, pues se conocen... ya le preguntaré la próxima ocasión que tenga, si es que se conocen de compañeras de selección o si han coincidido en algún equipo anteriormente. Se trata de Aintxane Encinas Gómez, delantera de la Real Sociedad.

Anònim ha dit...

HOLA SÓC EL VOSTRE AMIC, GRÀCIES A MI, (PERQUÈ HO VAIG DEMANAR PER E- MAIL),ENS VAN POSAR AL FUTBOL CAT ELS 3 ÚLTIMS MINUTS IMATGES HISTÒRIQUES DE L'ESPANYOL FEMENI I EM VAN REGALAR UNES ULLERES.

Josep Maria ha dit...

Ja ho vaig veure. Em va causar una agradable sorpresa. Em sembla que el dissabte ho repeteixen el programa, per poguer gravar-ho, no m'ho pensava pas, que anavan a fer-ho, tot i que fins i tot per error ens van repetir dues vegades el reportatge de les noies.Felicitats si va ser per el teu mail. I les ulleres, ¿serien com les del presentador i director, Jordi Sunyer, oi,jeje?
Una abraçada Josep.

Anònim ha dit...

MOLTES GRÀCIES AMIC, ESPERO VEURE'T EL DIUMENGE PER CEL-LEBRAR MÉS GOLS DEL FEMENI B I DEL FILIAL.SÍ EL PROGRAMA HO REPETEIXEN EL DISSABTE A LES 14:30 , I LES ULLERES SEMBLAN QUE SÍ QUE SÓN LES MATEIXES QUE LES DEL PRESENTADOR.
ADÉU




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M