dissabte, 24 de febrer del 2007

IMPORTANT CAP DE SETMANA PER EL FUTBOL BASE PERICO

EL JUVENIL POT SER CAMPIÓ










foto d'arxiu: josep maria.


En primer lloc, dir que aquest migdia si el FC Barcelona no guanya en Badalona el partit corresponent a la lliga Divisió d’Honor Juvenil, o si l’Espanyol guanya demà a les dotze del migdia al Feliu i Codina d’Horta davant la Damm, el RCD Espanyol haurà conquerit el primer títol de la temporada.
Els homes d’Oscar Perarnau (aquest any sí) seran campions ja que disposen d'un avantatja que de moment és de 19 punts, amb un partit menys el conjunt barcelonista.

Per la seva banda, el juvenil B de Joan Salvans, ho tindrà molt més complicat ja que qualsevol intent de conquerir el campionat passa per no perdre demà a les dotze en la Ciutat Esportiva Hans Gamper, davant l’etern rival, i guanyar la setmana que ve, l’encontre que en el seu dia es va ajornar davant el Sant Andreu en el Narcís Sala. Els cinc punts que porten els blaugranes en cas de derrota es convertirien en vuit i ja seria una diferència pràcticament insuperable, i més tenint en compte la irregularitat que durant tota la temporada han fet gala els juvenils de primer any del RCD Espanyol.

L’Espanyol B, pendent de la llista que doni Ernesto Valverde per viatjar a Pamplona, i davant les baixes que té, que podrien obligar a comptar amb jugadors del filial (Julián, Serrán...), s’enfrontarà demà al segon classificat, l’Alacant, en un duel que pot marcar ben bé les aspiracions reials del conjunt de Joan Francesc “Rubi”.
A més el conjunt perico no podrà comptar amb la presència ni de De Pablos sancionat ni d’Ángel per lesió.
L’Alacant, ocupa la segona posició al grup tercer de la Segona Divisió B, a set punts del líder Terrassa, i tan sols a tres punts d’avantatge del tercer i quart classificat (Badalona i Alcoyano, respectivament), amb dotze partits guanyats, cinc d’empatats i set perduts.35 gols a favor i 23 en contra és el seu balanç golejador.

Interessant també l’encontre que es disputarà a Cornellà, a la Via Ferrea, entre el cinquè classificat i un Espanyol que s’ha col·locat a només un punt del líder, degut a l’última ensopegada del Barça a casa, on va salvar un punt in – extremis davant un Lleida que li va complicar i molt la vida.

L’aleví de Villarroya en la lluita amb els culers per fer-se amb el títol (de moment la diferència real es d’una derrota, en el enfrontament de la primera volta), mirarà de no deixar-se sorprendre per un Granollers que ja va mullar (2-2) en la seva visita a Sadrià, per jugar-se’l tot en la visita del conjunt culé a la Ciutat Esportiva en la jornada 25ena.

La resta d’encontres es presumeixen com a victòries fàcils en teoria, ja que en el futbol mai es pot dir blat, ja que els rivals ocupen posicions molt avall en les classificacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M