dissabte, 24 de febrer del 2007

ATLETISME: CAMPIONAT D'ESPANYA DE CROS



foto d'arxiu: josep maria. Isabel Eizmendi al front de l'equip de Cross, intentarà deixar ben alt l'escut i els colors blanc i blaus.




A Jerez de la Frontera, aquest diumenge a les 12:45 tindrà lloc el LXII Campionat d’Espanya de Cross per Clubs.

A la prova femenina de Cross Curt, 4.220 metres, en un circuit habilitat a l’efecte en la Pradera Hípica de Chapín, en les immediacions de l’ Estadi Municipal, i les pistes d’atletisme annexes, l’Associació d’Esports Blanc i Blau mirarà d’engrandir l’historial de la secció.
L’equip blanc i blau estarà format per Isabel Eizmendi, Mª Dolores Pulido, Mª Teresa Pulido, Vinyet Nogueró, Ester Ramos Rubio.

En front tindran el Carrefour Bezana que és l’equip que l’any passat va ser el guanyador (Elena Moreno, Irene Pelayo, Sara Valderas), el Puerto de Alicante OHL (Carmen Baldo, Rosa Baldo, Suzanne Hasler i Rocío Rodríguez) i el Puma Chapín Jerez (Imma Castillo, Rosana Fernández, Amaya Sanfabio i Tamara Sanfabio) com a rivals més importants.

La resta de clubs participants en la prova on les blanc i blaves prendran part son l’AA Catalunya, AD Maratón, Almendralejo, At. Crevillent, At Fuenlabrada, CA Manresa, CA Vic, CA Toledo, Caja Rural Salamanca, Scania Navarra, Krafft San Sebastián, St. Casablanca, Canal Isabel I, Tossal S. Alacant, Eliocroca, Playas Jandia, Diputación Córdoba, Caja Canarias,CDB Paris...

El RCD Espanyol va ser campió d’aquesta prova (en la categoria d’homes) l’any 1967, un 12 de febrer a Madrid per última vegada. El mateix any ho va ser també en categoria junior.

Molta sort a les atletes de l’Associació i que puguin deixar ben alt els colors i l’escut del RCD Espanyol.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M