dijous, 14 de juny del 2007

ADRIANA I SARA PROTAGONISTES EN BARBASTRE



fotos d'arxiu. Adriana i Sara embaixadores del RCD Espanyol femení a l'Aragó.


Tal com informa Futfem., fent-se ressò d’una informació apareguda en Radio Huesca, Adriana Martín i Sara Serna han estat aquesta setmana en Barbastre en les jornades de tecnificació que s’estan celebrant en el Camp Municipal d’esports d’aquesta localitat capital del Somontano.

Davant d’un centenar de nenes han participat en diferents partidets. Enrique Barbanoj, coordinador del futbol femení del Barbastro s’ha mostrat molt agraït al RCD Espanyol per la presència d’aquestes dues carismàtiques jugadores del conjunt perico, així com esperançat que en futures edicions segueixin incrementant el nombre de participants, i fer que Barbastre tingui un futbol femení més acord a la ciutat (segona capital d’Osca).


1 comentari:

Anònim ha dit...

ÉS MOLT IMPORTANT QUE 2 GRANS JUGADORES PERICAS COM SARA SERNA I ADRIANA MARTÍN ENSENYIN A JUGAR A LES NOIES PETITES D'ALTRES EQUIPS, AIXÍ ESTAN POTENCIANT L'ESPANYOL PER TOTS ELS LLOCS ON VAN I A MÉS POTENCIAN EL FUTBOL FEMENÍ.A MÉS L'ESPANYOL COM INSTITUCIÓ QUEDA MOLT BÉ A BARBASTRE ON JA CONEIXIEN TAMBÉ L'ESPANYOL B, QUE VA JUGAR CONTRA ELLS I LIS VAM GUANYAR.QUE TINGUIN SORT QUE SORTIN DEL POU DE 3 I DINTRE DE 2 ANYS A GUANYAR-LIS TAMBÉ.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M