divendres, 15 de juny del 2007

FUTBOL BASE

JUVENIL B: 4 FC. BUCAREST 3

El juvenil B del RCD Espanyol sense Joan Salvans a la banqueta, ha guanyat al FC Bucarest per 4-3 en un amistós disputat avui vespre a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Aquest encontre semblava tot menys un amistós. El conjunt romanès ha jugat en moltes fases del partit al límit del reglament i esperonat per un impresentable entrenador els seus nois s’han empleat a un nivell impropi d’un encontre amistós, que l’únic que pretenia era donar minuts als jugadors, fer proves i gaudir d’una bona estona de futbol, lluny de les exigències de la competició.

L’Espanyol ha dominat bastant més que el conjunt romanès durant el primer temps, tot i que el gol ha vingut després d’una bona ocasió dels visitants en que han pogut marcar, tot i que tant Pecha com la defensa espanyolista ha estat bastant expeditiva. Lucas Porcar a centre perfecte de la banda esquerra ha obert el marcador. Els visitants només duien perill al contracop per velocitat, mentre que els pericos s’han mostrat quelcom més superiors.

A la segona part ha canviat la decoració en els primers compassos. Major domini dels romanesos i fruït de les majors ocasions, ha arribat en una jugada en la que la defensa perica s’ha complicat la vida, el penal que ha donat lloc a l’empat en el marcador. L’Espanyol ha sortit amb varis jugadors de la banqueta en aquest segon temps, des de la porteria fins la línia atacant.

L’Espanyol ha tornat a recobrar el domini del partit, i amb un gran gol ha tornat a adquirir avantatge en el marcador. Curro, després d’un gran contracop amb superioritat numèrica de 3 a 1 conduït per Lucas, ha marcat el tercer després que l’internacional i campió d’Europa li cedis l’esfèrica en safata de plata.

Però els romanesos no s’han rendit i fruït d’aquesta lluita (en ocasions amb joc molt dur) han fet el segon, després d’una errada defensiva que ha fet que des de banda esquerra l’extrem romanès centrés i a plaer marqués el Bucarest el segon, donant emoció a l’encontre. En altre jugada similar a la del tercer gol, Curro de nou ha fet el quart, al rematar a boca de gol, després d’una passada de la mort en un perfecte contracop, després d’una pèrdua de pilota de la defensa visitant.

I ha arribat el tercer, el joc anti esportiu que ha acabat també contagiant als pericos, i per moments semblava que se li escapava de les mans al col·legiat l’encontre. La banqueta visitant ha tingut que estar censurada per els tècnics blanc i blaus, ja que l’espectacle era tot menys el d’un partit amistós. L’àrbitre, sense afegir ni un minut, ha donat per acabar l’encontre abans d’evitar mals majors, i amb el triomf del RCD Espanyol, en un partit vibrant, i amb excessiu joc dur i poc esportiu.

Aquest cap de setmana es celebra un any més, el Memorial Sánchez Llibre,
en memòria dels pares de l’actual president del RCD Espanyol. Aquest torneig, ja és un referent en el futbol base i més concretament a la categoria infantil, en aquestes alçades de temporada.

Aquest any, però hi ha una variant, que complicarà potser més als que vulguin veure el torneig. No es celebra al Xavi Remon de Vilassar de Mar, com cada any, si no que serà al Municipal de Premià de Dalt.

El calendari del torneig és el següent:

Dissabte:

FP Sánchez Llibre – Real Zaragoza 10:15 h.
Premià de Dalt –RCD Espanyol 11:30 h.

FP Sánchez Llibre –Sevilla CF 16:00 h.
Premià de Dalt – At.Osasuna 17:15 h.

Real Zaragoza – Sevilla CF 18:30 h.
RCD Espanyol – At. Osasuna 19:30 h.

Diumenge:

9:00 h. Partit per el cinquè i sisè lloc
10:30 h. Partit per el tercer i quart lloc
12:00 h. FINAL. ( Campions de cada grup
)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ES TÉ QUE FELICITAR AL NOSTRE PLANTER, PERQUÈ QUAN JUGA AMB EQUIPS EXTRANGERS SEMPRE FA UN BON PAPER I ES PROMOCIONA INTERCIONALMENT. A MÉS DES D'AQUÍ ES TÉ QUE POTENCIAR AL NOSTRE FILIAL, QUE EL SEU ÚNIC OBJECTIU TÉ QUE SER,PUJAR DE CATEGORIA EL PROPER ANY.

Anònim ha dit...

Hola Josep; Tan com pujzar de categoria ho veig difícil per que molts dels titulars que conformen la base del Espanyol B, aniran cedits a equips de segona per que el seu cicle al b, ja ha acabat, pujaran juvenils, i alguns del B, com l'Angel o el Serran o fins i tot Julian depenent del que es fitxi, pujaran al primer equip. A la vista de com els hi va als filials que hi passen per segona Divisió, jo crec que la categoria ideal és la segona B. Es clar, si es pogués pujar, millor...Però sempre amb les idees ben clares, que es molt difícil mantenir-se a segona com ho demostren els fets. Ja és força difícil fer-ho a segona B, i els fets ens ho han dit aquest any, amb altre filial...
Salutacions.

Josep Maria ha dit...

L'anterior comentari era meu. Que aquest blog, no sé que cony li passa a vegades amb els comentaris. Fins ara passava a altres lectors (a alguns) però ara també em passa a mi, a l'hora de publicar un comentari, no pots entrar amb el nom, si no amb "etiqueta d'anònim".¡ Coses de la informàtica !
Josep Maria.

Anònim ha dit...

...No t'oblidis del València B... un altre que tambien ha caigut ¡¡¡

Josep Maria ha dit...

Naturalment, el Valencia Mestalla també. I l'Osasuna B, li va anar a un pel de baixar per triple empat en el gol average, després d'ocupar zones de descens moltes i moltes jornades ...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M