divendres, 15 de juny del 2007

LA REVENJA: RAYO-ESPANYOL (NTRA. SRA. DE LA TORRE, DIUMENGE 11:30)

Foto d'arxiu: Eliminatòria de quarts amb el Puebla.
(Cristina, Chola, Marta, Lara i Rocío)


A les 11:30 hores, i sota la direcció del col·legiat madrileny Roberto San José Galavis i amb Israel García i José García com a jutges auxiliars, el RCD Espanyol intentarà en l’estadi de Nuestra Señora de la Torre, aconseguir un bon resultat que li permeti afrontar amb garanties d’èxit el partit de tornada una setmana després i poder classificar-se per segon any consecutiu per la gran final de la Copa de SM la Reina.

Tasca gens fàcil, ja que en front tindrà el conjunt millor de forma en la segona volta de la Superlliga, el Rayo Vallecano, que tot i quedar en quarta posició, només ha perdut un encontre, precisament davant el descendit i darrer classificat FC Barcelona, encadenant des d’aquest fet, vuit triomfs consecutius (sis de Superlliga i els dos darrers de Copa) i dos empats en tota la segona volta davant Llevant i Sevilla. Per tant, es pot dir que es troba en ratxa.

Com que les jugadores periques no se’ls hi haurà oblidat els darrers resultats davant el conjunt madrileny, del que podem estar convençuts és que del que no pecaran és d’excés de confiança. El Rayo ja ens ha deixat al seu pas per Sadrià dues manetes en les darreres tres temporades, i sempre ha estat un rival molt incòmode.

Del conjunt madrileny destacar en l’eix defensiu a Marieta, i a Chabe (l’ex sevillista Mª Benito), amb un mig del camp exquisit amb Melisa, Mari Paz Azagra, i davant Natalia de Pablos, l’autèntica killer del conjunt rayista amb Sonia.
Un anticipi del que podria ser l’alineació del conjunt rayista probable seria; Alicia, Pilar, “Marieta”, “Chabe”, Mónica, Melisa, Pacheco, Mari Paz, Marina, Sonia, i Natalia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA, MOLTES GRÀCIES PER SER UN DELS MILLORS AMICS DEL MÓN, FELICITATS PER LA TEVA PÀGINA QUE ÉS LA MILLOR PAGINA DE L'ESPANYOL, JO TINC EN 1 ORDINADOR DE PÀGINA D'INICI LA TEVA I A L'ALTRE LA DE L'ESPANYOL.
ESPEREM QUE SURTI BÉ LA REVENJA I QUE GUANYEM ENCARA QUE SIGUI PER UN GOL DE DIFERÈNCIA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M