dimarts, 12 de juny del 2007

RCD ESPANYOL-RAYO VALLECANO,

SEMIFINAL COPA SM LA REINA

foto d'arxiu: Espanyol-Rayo, darrera jornada superlliga.

El Rayo Vallecano, serà el rival del RCD Espanyol en les semifinals de la Copa de S.M. la Reina, a disputar els dies 17 i 24 del present mes.

Serà una bona ocasió per les noies de Santy Fernández per demostrar que el 3-5 del darrer partit de la Superlliga va ser un accident o un mal dia, i demostrar sobre la gespa de Ntra. Señora de la Torre i posteriorment a Sadrià, que l’equip perico es superior al madrileny.

Recordem que en l’enfrontament particular a la Superlliga l’Espanyol va ser incapaç de vèncer a les vallecanes tant a l’anada (empat a un) com a la tornada, en el partit anteriorment esmentat.

El guanyador s’enfrontarà al guanyador de l’altre semifinal que disputen Híspalis i Llevant, que en principi podria ser en Madrid, el dissabte 30 de juny. Temps hi haurà per confirmar-lo, i l’únic que importa ara per ara, es derrotar al conjunt del Rayo Vallecano.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, CREC QUE HEM TINGUT LA MILLOR SORT AL SORTEIG, HEM EVITAT AL HISPALIS I AL LLEVANT QUE AMB TEORIA SÓN RIVALS MOLT MÉS DIFÍCILS.L'AVANTATJE ÉS QUE JUGUEM LA VOLTA A CASA, ESPEREM VENJAR-NOS DE LAS VALLECANAS.ENCARA QUE NO TENEN QUE ANAR CONFIADES, PERQUÈ CAP RIVAL ÉS FÀCIL. ÀNIM CAMPIONES AQUEST ANY LA COPA SERA UNA ALTRA VEGADA NOSTRE.
VISCA L'ESPANYOL FEMENÍ

Josep Maria ha dit...

Tinc dubtes de si enaquests moments no es pitjor per nosaltres el Rayo que el Sevilla. Es clar, que Auxi es molta Auxi, però darrerament al Híspalis li tenin pressa la mida i en canvi amb el Rayo, ja son dues vegades que ens hem clava cinc a casa. Veurem si les noies es revenjen, i arriben a la final.

Ferruti ha dit...

Yo creo que el Rayo está muy fuerte. Han hecho una 2º vuelta impresionante.

Va a ser un partido difícil pero la vendetta por la liga esta servida, jejeje




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M