dissabte, 16 de juny del 2007

PARTIT D'HOMENATGE;(MONTJUÏC,DEMÀ 17:00 H.)



Darrer encontre de la temporada.

Davant el Deportivo demà a les 17:00 h., es posarà punt final a aquesta temporada en la que en la lliga no hem patit gens (tot i el desafortunat començament), a la Copa del Rei vàrem caure vergonyosament amb el Rayo Vallecano (així s’ha de dir), però en competició europea, vàrem igualar a la millor temporada de tota nostra història, quedant a un sospir de nou de la glòria absoluta.

Esperem sigui una festa el partit amb l’equip del “insolvent” Lendoiro, i la afició pugui acomiadar-se de l’equip amb alegria e il·lusió cara a la propera temporada.

Segons ha informat el RCD Espanyol, hi haurà certs actes d’homenatge a tothom, a Raul Tamudo, a l’equip, a l’afició... Es prega per tant que arribin deu o quinze minuts abans del començament, tot i que per ser el darrer encontre els Hereu, i companyia no ens ho posaran fàcil, ja que estan tancats els accessos per Maria Cristina a causa del Saló de l’automòbil. Les llançadores sortiran de Paral·lel.

Raul Tamudo, després de superar a Rafa Marañón, podria ser el màxim golejador nacional de la lliga 2006/07, amb lluita amb Fernando Torres i el valencianista Villa.

Després d’acabar l’encontre també hi hauran actes motiu aquest per el qual, el club insta als assistents al matx no abandonin Montjuïc.

Ernesto Valverde no podrà comptar per aquest intranscendent encontre amb Kameni (amb Camerun) , Moha (amb Marroc), Zabaleta, David García, Riera, De la Peña i Pandiani lesionats, Costa (ja se li ha comunicat que no compten amb els seus serveis per la propera temporada i ja es a Brasil) i el dubte de Moisés que arrossega molèsties. Destaca la convocatòria del juvenil Isaac Becerra per substituir la baixa de Kameni; Gorka serà titular.

Esperem veure un bon encontre, sense cap tipus de pressió ni angoixa, lluny d’aquell 13 de maig de 2006, i que sigui la cirereta d’aquest pastís de temporada que ha acabat amb la gesta de Raul Tamudo, heroi en el camp (i en el Camp Nou), i en la seva nova faceta com a protagonista del llibre “ànima de carrer” presentat el passat dijous, amb un gran èxit dins l’espanyolisme.



_____________________________________________________________________________

En l’atletisme blanc i blau, Maria Vasco i José A. González tornaran a ser protagonistes, com a integrants de la Selecció Catalana ja que participaran al Campionat d’Espanya de Federacions autonòmiques que tindrà lloc a Còrdova avui dissabte.

Maria Vasco ha estat convocada per disputar el Mundial d’Osaka que tindrà lloc a finals d’agost d’enguany.

Demà, l’equip juvenil disputarà els Campionats de Catalunya en pista, a Sabadell. Omar, Juanes, Roger, Ilias, Fenández, i San José serà la representació de l’Associació E. Blanc i Blau en les diferents proves.

Mentre, Rafael Botello participarà al marató de Dulutch, (Minnesota, EE.UU.)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

SÍ EN JOSEP MARIA, ES TÉ QUE FER UN BON HOMENATGE ALS NOSTRES JUGADORS, PERQUÈ TINGUIN MORAL PER LA PROPERA TEMPORADA, PERQUÈ SI CONTINUEN JUGANT AIXÍ PODEM ARRIBAR A LA CHAMPIONS. 1 PREGUNTA, SAPS QUAN LA UEFA DECIDEIX SI L' ESPANYOL PARTICIPA A LA PROPERA UEFA? MOLTES GRÀCIES. SALUTACIONS.

Anònim ha dit...

Hello, observei o teu blog e apreciei muito,penso que estás a trabalhar bem!
Vai em frente com o bom esforço!
abraço




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M