diumenge, 10 de juny del 2007

EL FEMENÍ ES CLASSIFICA, SENSE PROBLEMES. (2-2)

Sara Serna, protagonista amb dos gols. Foto d'arxiu: josep maria.


El RCD Espanyol s’ha classificat per les semifinals de la Copa de la Reina en empatar a dos, a Puebla de la Calzada, en un partit que s’havia posat coll amunt amb resultat desfavorable de 2-0 tot i que l’eliminatòria estava totalment encarrilada amb el 4-0 de l’anada.

Cal destacar l’eliminació del campió dels despatxos, l’Athletic Bilboko en perdre contundentment a Nazaret per 4-1 davant el Llevant tot i la baixa de Goretti. Sevilla i Rayo son els altres possibles rivals a les semifinals.



FITXA TÈCNICA
Puebla: Meli, Cristina, Sonia, Conchi, Tamara, Ana, Cecilia, Bea (Marina, min.79), Vanessa, Priscila i María José.
RCD Espanyol: Cristina, Rocío (Laura Falces, m. 70), Olga (Aida, min.75), Miriam, Marta Torrejón, Lara, Noemí, Raquel Cabezón, Marta Cubí (Carol, min.58), Adriana, Sara Serna (Débora, min.85).
Àrbitre: Pérez Vidarte. Sense targetes.
Gols:1-0: Bea (min.22); 2-0: Cecilia (min.47); 2-1: Sara (min.59); 2-2: Sara (min.70).

____________________________________________________________________

L’ALEVÍ A no va pogué revalidar el títol de Campió de Catalunya que ostentava de la passada temporada, en perdre per 2-0 davant el FC Barcelona, ahir vespre a Canovelles.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Sergi Brassier; Oriol Vilà, Raul Ivan, Miguel Del Aguila, Pol García, Eduard Planas, Iu Ranera, Jaffar, Jack Mattick, Marc Gelmà, Sergio Gonzalez (Suplents: Oriol Nieto, Xavier Visiedo -ps-, Sergi Coll, Martí Ramos, Jordi Cano, Juan Pablo

FC Barcelona; Pol, Marc Navarro, Torres, Roger Riera, Adrián, Sergi, Hector, Elohan, Keita, Jon Miquel, Alain Richard. (Suplents: Alexis Perez, Sergi Aguilar, Joel Mendez, Gerard, Pau Otero, Pau Morer, Alexandro )

Àrbitre: Moreno Asensio.
Gols; 1-0, Hector, 2-0 Joel.
Camp Municipal de Canovelles.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

JA T'HO DEIA EN JOSEP MARIA, QUE NO ES PODIEN ADORMIR, NO PODIEN ANAR CONFIADES, SORT QUE ES VAN DESPERTAR I VAN EMPATAR EL PARTIT, AMB 2 GRANS GOLS DE SARA SERNA, 1 PREGUNTA SAPS QUAN ÉS EL SORTEIG DE LES SEMIFINALS? MOLTES GRÀCIES.

Anònim ha dit...

El sorteig de les semifinals de la Copa SM la Reina, es celebrarà demà dimarts a les 12:00 h. en la seu de la RFEF.
josep maria.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M