dimecres, 28 de novembre del 2007

BREUS


Adriana Martín, baixa per bastant temps
Es confirmen els mals auguris per Adriana Martín, que deurà passar per el quiròfan, i es podria perdre el que resta de temporada. Els serveis mèdics del club no han facilitat cap tipus de previsió tot i que inclòs la pròpia jugadora a diversos mitjans ha declarat que es perdrà el que queda de temporada. Des d’aquestes línies desitgem la més ràpida i millor recuperació per la crack espanyolista; Ànims Adriana!

El “B” ha viatjat a Utebo, 1/16 Copa RFEF
Aquest vespre, en un moment complicat, arriba l’anada dels setzens de final de la Copa RFEF. El conjunt de Joan Francesc Ferrer “Rubi” viatjarà fins Utebo, per enfrontar-se al conjunt que milita a la Tercera Divisió (grup 17è aragonès). Els aragonesos ocupen la onzena posició amb set victòries i nou derrotes i sense empatar cap encontre. Esperem que els homes del filial blanc i blau obtinguin un bon resultat cara al partit de volta i per agafar moral pensant ja en el encontre decisiu davant el Villajoyosa, diumenge a les dotze a Sadrià.

Ivan, baixaIvan de la Peña es perdrà el derbi del proper dissabte a l’Olímpic. Sense Ivan l’equip esta fent uns grans partits, tot i que ara el càntabre li havia agafat el gust als derbis (3-1 i 2-2 amb grans encontres).

Lara és d’altre Planeta
José Manuel Lara Bosch va tornar al seu estat més pur i dur; arremetent contra Dani en el moment més inoportú, en plena setmana de derbi i després de la bonança en la que es troba l’entitat tant a nivell esportiu, social com també econòmic amb els projectes de Cornellà-Prat i de Sadrià. Pot ser li agradaria ser ell qui administrés aquest patrimoni?. Apliquis vostè senyor Lara el “Vol i Dol”. Sempre ha volgut manar i li ha dolgut gastar-se una sola pesseta en aquesta societat. Però ja ho veiem tots com ha canviat aquest club des de que aquell senyor va sortir corren un cop recuperats els seus avals i conclosa la seva “gran obra faraònica”; volar Sarrià i fer que gent fes negoci acosta d’un sentiment i d’una institució. M’agradaria per un dia ser monarca per dir-hi allò de “Por que no te callas“ tan fet servir per a tot darrerament.

Un gol per la vida
El Club mentre, es dedica a qüestions més dignes que les paraules d’aquest senyor abans mencionat i ha anunciat que el proper dissabte 1 de desembre se celebra el Dia Mundial de la SIDA, coincidint amb el partit del RCD Espanyol davant el FC Barcelona. Per aquest motiu, podrem veure durant el partit l'espot “Un Gol per la Vida” a través del nostre marcador electrònic, amb l'objectiu de donar a conèixer la tragèdia de la Sida infantil entre la població espanyola.
Objectius humanitaris, campanyes solidaries i actes en favor de la veritable integració son actes que poden veure totes les setmanes d’una entitat que vol obrir-se a la societat sense imposicions de cap tipus, ni falses demagògies. Anem per el bon camí, mal li sàpiguen a molts.

Pérez Burrull, el designat

Alfonso Pérez Burrull del comitè càntabre serà el col·legiat que tindrà la responsabilitat de dirigir l’encontre més important de lliga davant el FC Barcelona de molt temps, amb l’ajut dels assistents Victoriano Díaz Casado i Francisco Lamfús Bartolomé i Alberto Díaz Arias com a quart àrbitre.

1 comentari:

Albert ha dit...

El senyor Lara sembla quen no visqui l'actualitat esportiva i social de l'Espanyol. El més adient que pot fer és callar ja que Dani li dóna mil voltes.

Salutacions i A PER EL DERBI!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M