divendres, 30 de novembre del 2007

A DEDICAR-LI LA VICTÒRIA A ADRIANA.

Foto d'arxiu: Sara Serna es va retrobar amb els gols davant la Real. Amb ella i amb Marta Cubí
es depositen les esperances ofensives després de la lesió d'Adriana




Difícil l’encontre que el femení disputarà a Huelva, després del cop moral que ha suposat la greu lesió de la gran golejadora Adriana Martín. Les jugadores blanc i blaves intentaran guanyar i pogué dedicar-li el triomf a la internacional espanyolista, i afrontar d’aquesta manera amb esperances l’encontre que el RCD Espanyol jugarà d’aquí a una setmana i escaig davant el Llevant, darrera oportunitat per tornar a enganxar-se a la lluita per els llocs capdavanters de la classificació.

Per part del Sporting de Huelva serà baixa la seva portera titular, la brasilera Thais, i per tant serà Cinta Pérez qui es posarà sota pals i María Martín l'altre jugadora lesionada. Per contra recuperarà a la davantera Ana Angulo, sancionada en el darrer encontre davant l'Estartit. Per part blanc i blava a part de la lesió d'Adriana, també ha donat problemes en els darrers dies l'estat físic de Ane, i la lesió de la portera Cristina, substituïda per Marina Marimón.


En el seu camp, les andaluses s’han mostrat com un equip molt difícil de batre, i tant Atlético Féminas com Levante ho han fet per la mínima, mentre que les basques de l’Athletic Club van perdre per 3-1.

L’únic enfrontament entre ambdós conjunts al feu andalús, data de la jornada tres de la passada superlliga i en aquella ocasió les blanc i blaves van guanyar amb contundència per 2-6, partit en que curiosament (per motius de selecció, tampoc hi era la brasilera Thais a la porteria local).

Les de Huelva ocupen actualment la cinquena posició a la classificació només a tres punts de les espanyolistes i aquesta temporada s’han reforçat amb la presència de dues jugadores romaneses (Elena Iuliana Pavel 26/03/84 i Laura Roxana Rus 01/10/87) i d’una brasilera amb experiència a la lliga italiana (Renata Capobianco Machado 08/09/78) i amb la central del Sevilla Sandra García (11/02/86).

El col·legiat Domingo Romero García del comitè andalús, serà l’encarregat de dirigir l’encontre que començarà a les dotze i mitja del migdia del diumenge.

Desitgem la màxima sort a l'equip i que d'un cop per totes s'acabi aquesta ratxa negativa de lesions i de resultats en els desplaçaments i que tal com va succeïr al Cerro del Espino, davant l'Atlético, es puguin portar els tres punts cap a Barcelona, per tornar a viure un emocionant Espanyol - Llevant.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M