dimecres, 28 de novembre del 2007

FUTBOL BASE:
EL CADET VA GUANYAR AMB DIFICULTATS.



Cadet A – F. P. Sánchez Llibre 4 – 2
Altre cop el Cadet A de Ramon Guerrero dissabte passat li va tocar de tenir que remuntar un partit que el cuer de la categoria, la FP Sánchez Llibre li va complicar i molt, davant un Espanyol molt insegur, i amb un joc que rés es sembla a aquell que ens va enlluernar en aquell 3-0 al Barça.

Els de la Fundació es van avançar amb un penal que el porter espanyolista Edgar Badia va aturar en primera instància, però que no va pogué evitar la segona rematada dels visitants.
Saltava la sorpresa, davant un equip que encara no ha guanyat ni un sol partit, fins que el migcampista Carles Mur va aconseguir la igualada en rematar dins l’àrea una jugada d’atac dels blanc i blaus.


Jordi Amat marca el segon
Un xut de Cristian a l’exterior de la xarxa va ser la jugada amb més perill fins que el capità de l’equip, Jordi Amat (sorprenentment el màxim golejador de l’equip, sent central, dada que ho diu tot sobre els problemes de joc i cara a gol del Cadet A va rematar de cap un molt bon centre.

Els espanyolistes havien donat la volta al marcador, i amb la sortida de Sani, agafaren més empenta a l’atac, i quan el davanter centre aconseguia el tercer gol al rematar dins l’àrea petita un servei de cantonada. El porter visitant va evitar el quart, quan Sani va tornar a posar en problemes a la defensa de la Fundació.
La Fundació va escurçar distàncies

Però tot i una gran oportunitat, en la que un defensor va treure sota pals, de nou, gerro d’aigua freda quan un servei de cantonada mal defensat, després de varis rebuigs curts, acaba marcant i escurçant distàncies la FP Sánchez Llibre.

Tornava tocar patir, fins que Sani providencial va fer el quart i definitiu gol al marcar de cap en el llançament d’un còrner.

Amb el grup que conforma aquest equip, no s’hauria de patir tant, per que per qualitat ja demostrada en no pocs enfrontaments davant el Barça en lliga i en torneigs, tant com a cadets de segon any com de primer en la passada temporada, l’equip tindria que treure els partits endavant amb més comoditat i solvència.

De totes maneres, victòria i tres punts que li permet seguir a un punt per sota dels barcelonistes en la classificació, tot i que el líder de la categoria, Cornellà és a quatre punts, comptant per victòries tots els seus encontres .





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M