Estem a l'espera de conèixer l'abast i la gravetat de la lesió d'Adriana Martín.

Aleví A: 5 Granollers 0
Resultat curt per el que vàrem veure aquest dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià entre els equips del RCD Espanyol i EC Granollers de Divisió d’Honor Aleví.

Encarrilen el triomf només començar
Al primer minut, Gerard xalabarder obre la llauna aconseguint el primer gol.
El joc no va ser molt fluid, i en moltes estones el domini va ser altern, si bé el conjunt visitant no va gaudir d’oportunitats per posar en problemes al meta espanyolista.
El golejador Mula no va perdonar i va fer el segon que pràcticament decidia el matx. Jack va disposar d’ocasions clares que no va aprofitar.

Segona part amb Jack de protagonista
Li va costar al davanter centro espanyolista perforar la porteria del conjunt vallesà.
Al primer minut de la represa es va marxar per velocitat i li va creuar en excés l’esfèrica al porter visitant que va ser el millor del seu equip.
Posteriorment, un fort tret de Jack s’estavella al travesser (aquí va ser qüestió del infortuni).
Mula també va disposar d’una bona ocasió, després de penetrar en jugada individual després de dos retalls al darrer defensor es va tancar massa i la seva jugada no va tenir el premi del gol.
Altre cop, Jack tot sol davant el porter del Granollers, al intentar-lo driblar, torna a errar la jugada clara de gol.

Arriben els gols de Jack
Per fi, després de quatre ocasions, el davanter perico aconsegueix marcar el primer dels tres que acabaria aconseguint i gairebé de la mateixa manera, aprofitant la feblesa de la defensa avançada dels vallesans en pilotes llargues, i per velocitat plantant-se sol davant el porter i marcant.
Per cert, després del 3-0 un jugador del Granollers va ser expulsat, suposadament per dir-li alguna cosa i suposem no gaire bona al col·legiat, fet que encara va empitjorar les coses pels visitants.
En el segon gol del seu compte i quart dels blanc i blaus (47’), li va facilitar la sortida erràtica del porter, i a plaer no va tenir més que connectar amb l’esfèrica i marcar a porteria buida.

El 5-0 va arribar al minut 50, en jugada calcada al tercer. Al 57’ a falta de tres minuts per el final, el Granollers va gaudir de la primera i darrera jugada clara de gol al llençar una falta que va sortir fregant el travesser.

Amb tot, no va ser un partit espectacular ni de bon tros, només que l’Espanyol va aprofitar unes quantes ocasions de les que va gaudir en base a la velocitat i millor físic del davanter Jack.
Amb aquest triomf tot continua igual, empatats amb els blaugranes però amb un partit menys els culés; s’haurà de continuar lluitant...