dilluns, 26 de novembre del 2007

UN DERBI DE BANDERA



El RCD Espanyol a través d’una comunicació oficial mitjançant e-mails, es dirigeix als socis per oferir la promoció de comprar dues entrades a meitat de preu per el derbi de la màxima del proper dissabte a Montjuïc.
El club ha confeccionat un cartell anunciant l’esdeveniment, com a reclam per que tots els espanyolistes no es perdin aquesta oportunitat històrica de sobrepassar a la taula classificatòria a l’etern rival i consolidar la plaça de Champions League que en aquests moments i amb tot mereixement ocupa el RCD Espanyol de Barcelona.



El proper dissabte 1 de desembre a les 22h se celebrarà el RCD Espanyol-FC Barcelona a l'Estadi Olímpic de Montjuïc, partit corresponent a la jornada 14 del Campionat de Lliga. Per a aquest partit els socis de l'Espanyol podran comprar fins a 2 entrades a meitat de preu.


Queden exclosos d'aquesta promoció Simpatitzants i els socis del sector 125.Als socis de La Curva que vulguin adquirir entrades, per tenir esgotat el seu aforament, se'ls emetran entrades de la zona Gol Nord Inferior (sector 110). S'ha habilitat aquesta zona per a tots els acompanyants dels socis de La Curva, encara que hauran d'entrar per una altra porta i no podran estar junts.

Degut a l'alt grau d'ocupació en diversos sectors del nostre estadi, informem que les entrades no necessàriament seran de la mateixa zona on el soci té el seu seient. Per ocupació total de les següents localitats la promoció haurà de ser a la localitat més propera:

- Lateral Inferior Descoberta: Els socis d'aquesta zona, en el cas d'esgotar-se, hauran d'escollir la zona de General, sent aquesta la més propera al carnet de soci.

- Lateral Inferior Coberta: Per ocupació total de les localitats d'aquesta zona, els socis que vulguin entrades han d'escollir la zona de Lateral Superior (fins a esgotar-se) o General.
Una vegada coberts aquests aforaments les entrades hauran de ser de l'aforament que quedi lliure a cada zona. No garantitzem a tots els socis de l'Espanyol entrades contigües al seu seient.

Els preus per al derbi seran els següents:
PREUS PER AL PÚBLIC

General: 50€ Lateral: 60€ Tribunes: 90€

PREUS PER ALS SOCIS

General: 25€ Lateral: 30€ Tribunes: 45€

Els horaris de venda en les taquilles principals de l'estadi seran els següents:
• Del dilluns 26 al divendres 30 de 10h a 13.30h i de 16h a 19h
• Dissabte 1 de desembre: de 10h fins que comenci el partitPer comprar d'entrades a través de ServiCaixa, es necessita la clau i número de socis que apareix en el carnet del RCD Espanyol. Cal completar fins a un màxim de sis xifres, amb zeros, a la casella del número de soci. Per exemple, el número de soci 1118 haurà de completar dos zeros, 001118. De no ser així ServiCaixa no permetrà la venda. Informem als nostres socis Simpatitzants que les entrades que se'ls farà entrega seran de Gol Sud, degut a que s'ha esgotat l'aforament de la zona Lateral Superior.

RCD ESPANYOL DE BARCELONA, S.A.D.

1 comentari:

Higuita ha dit...

Forza Espanyol!
Ivan, Sassari, Italia

http://samajchnusa.blogspot.com




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M