dissabte, 19 de gener del 2008

PRÈVIA DE LA JORNADA

Demà a les 17:00 hores al José Zorrilla de Valladolid, el RCD Espanyol intentarà superar el moment d’adversitats en que la darrera setmana han sobrevolat al club blanc i blau, amb la presència de Luis García al que el comitè de competició li ha tret la targeta vermella que aquell subjecte li va mostrar amb tota la injustícia del mon tal com el propi comitè ha tingut que reconèixer dos dies després. Pérez Lasa serà el col·legiat que xiuli el partit; esperem passi totalment desapercebut que és el millor que s’espera d’un àrbitre.

L’Espanyol B es desplaçarà a Badalona al Camp del Centenari de l’Avinguda Navarra per enfrontar-se a un Badalona que sembla haver superat el mal moment que el va portar a les darreres posicions de la classificació. En les darreres hores, ha tingut lloc la cessió de Xavi García (un home amb gol) al CE Europa de tercera divisió. La presència de jugadors similars, els pocs minuts que disposa en lliga i la tornada de De Pablos hauran fet pensar al staff tècnic en prendre aquesta decisió. Heriberto Ramos Rodríguez del col·legi de Las Palmas, serà l’encarregat de xiular l’encontre que començarà a les 17:00 hores.




Foto d'arxiu: El juvenil A, en el darrer encontre al Nou Serdenya.


El juvenil d’Oscar Perarnau afronta aquest diumenge l’autèntic repte dels darrers temps: Derrotar d’una vegada al Real Mallorca, fet que se li resisteix darrerament. Les darreres confrontacions han acabat amb triomfs (per la mínima, però derrotes en definitiva) del conjunt mallorquinista. En l’anada el resultat de 2-1 en contra va deixar al conjunt perico a cinc punts del llavors líder el Real Zaragoza. Emilio José Rubio Pérez del comitè català dirigirà l’encontre que es disputarà a les dotze al camp principal de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Dins del futbol base espanyolista, cal destacar que cinc equips disputaran els seus encontres davant la UFB (Unió del Fubol Base) Jabac – Terrassa, (equip sorgit de la fusió del Jàbac Can Jofresa i Terrassa FC, aquest estiu passat). En concret, Cadet A, i Cadet B, Infantil A, Infantil B i Benjamí B s’enfrontaran aquest cap de setmana al conjunt egarenc. Entre ells, especial importància el de Divisió d’Honor Infantil, ja que a Les Palmeres s’enfrontaran diumenge quart (Jabac- Terrassa) i tercer (Espanyol).

El Juvenil B de Josep Clotet, es desplaça a Girona per enfrontar-se al conjunt local, que ocupa la catorzena posició en un matx que tindria que servir per acabar de fer oblidar els dubtes que l’equip ofereix sobre tot a domicili. Francisco Cardosa Montesinos dirigirà l’encontre.


Destacar (aquí no ens importa l’edat, tractem a tots per igual, dependent de la importància del partit) el matx que disputarà el Pre Benjamí A davant la Vila Olímpica en Can Aranyó avui al migdia en l’ Agapito Fernández, entre els dos conjunts que lideren la classificació del grup primer de la categoria sense haver perdut ni un punt en els dotze encontres disputats. Els números del benjamí espanyolista espanten: 222 gols a favor i només 6 en contra. Els locals, han marcat la respectable xifra de 73 gos a favor per només 7 encaixats. Per tant un gran encontre de futbol 7.




L’equip femení del RCD Espanyol, viatja fins la capital del Principado de Asturias, per enfrontar-se al Oviedo Moderno Universidad, a les 11.45 hores de demà, amb la dubta de Noemí Rubio, i sota arbitratge del col·legiat asturià Felipe Mata Areces.
El conjunt espanyolista haurà d’aprofitar el mal moment que travessa aquesta temporada el conjunt asturià, que és ferm candidat al descens a Nacional, per treure tres punts que serveixin per pogué distanciar una mica als adversaris que venen trepitjant fort seguint les passes del conjunt perico.

El Club bàsquet Olesa - Espanyol es juga avui a les 18:00 hores a Canaries en el Pabellón de Deportes La Paterna, la classificació per disputar la Copa de la Reina, a la que accedeixen només els vuits primers classificats a la fi de la primera volta.
Les noies de Lucas Mondelo depenen de sí mateixes; un triomf els hi dona el bitllet a la Copa i una derrota els deixa fora, al tenir pitjors registres anotadors en cas d’empat a la classificació a victòries. Una derrota del Olesa – Espanyol, no asseguraria la classificació del Caja Canarias ja que dependria del que fessin altres equips com Rivas Futura o Hondarribia Irún. Son sis els equips que lluitaran per tres places.
El duel entre Roneeka Hodges i Le Co’e Willingham pot ser fonamental per decidir la sort de l’encontre.


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA L'ESPANYOL TINDRÀ UN PARTÍT MOLT DIFÍCIL AL
ESTADI DE LA PULMONIA, UN ESTADI MOLT DIFÍCIL,ON L'EQUIP
ES JUGA LA PERMANÈNIA .ESPEREM GUANYAR
AMB UN CONTRACOP AMB UN GOLÀS DE TAMUDO. DESTACAR QUE ELS PUCELANS
ENCARA ES RECORDEN QUE ELS VAM ENVIAR A 2 FA 2 ANYS I SERÀ UN
PARTIT AMB MOLTA TENSIÓ, L'ESPANYOL B ESPEREM QUE ES RETROBI AMB
LA VICTÒRIA AMB UN ALTRE EQUIP NECESSITAT DE PUNTS EL BADALONA, ESPEREM
QUE EL FILIAL ATAQUI - I MARQUI + GOLS.
ESPEREM QUE EL FEMENÍ CONTINUI GUANYANT AMB UNA ALTRA NOVA VICTÒRIA,
PERQUE L'EQUIP ES CONSOLIDI AL 4 LLOC I CONTINUII FENT JOC MACO.
ESPEREM QUE ES REPETEIXI LA PALLISA DE LA 1 VOLTA.
SALUTACIONS
JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M