divendres, 28 de març del 2008

BALANÇ GENERAL A UNA
SETMANA DE TORNEIGS

Foto d'arxiu. El Cadet B, campió a Irún.

Diferent sort han tingut aquesta setmana santa els diferents equips espanyolistes al llarg del munt de torneigs que han disputat en diferents llocs de la geografia espanyola.

Dir que l’Espanyol s’ha adjudicat sis torneigs: El Intenacional de Irún, El Inmortal de Zaragoza en les dues categories i els de Pasqua en Porto Cristo.

El més important dels que ha conquerit el RCDE va ser ahir a Irún on el Cadet B entrenat per Lluis Planagumà es va imposar al Barcelona després que el matx acabés amb empat, en la tanda de penals. S’ha de fer constar que aquest cop, la sort dels penals ha estat més repartida i s’han perdut tres tandes i se n’han guanyat altres tres. A les terres basques ni Athletic, ni Madrid, ni Barça han pogut amb el conjunt espanyolista, invicte en el torneig.

A Saragossa, tant l’Infantil A, com l’Aleví van conquerir el torneig imposant-se a la final des de els onze metres, a Antiguoko i Real Zaragoza respectivament, en torneigs davant equips lleidatans, aragonesos, navarresos i bascos. El fet que molts d’aquests encontres es resolguin des de el punt fatídic no és per altre raó que els partits son molt curts en quant al temps de duració i facilita molt el que l’empat sigui el resultat definitiu.

A Porto Cristo, alevins de tecnificació, Benjamí i pre Benjamí han guanyat amb facilitat demostrant sent molt superiors als rivals illencs.

La decepció va ser al MIC. De jugar tres finals (aquest any no ha hagut categoria femenina) hem passat a no jugar-ne cap. El Juvenil i Cadet van caure per penals a les semifinals davant l’equip japonès i rus que havien protagonitzat les sorpreses en quarts de final eliminant als favorits al títol juntament amb els pericos.

Mentre, l' Infantil B, va quedar patent a L’Aiguadolç, Sitges, sent tercer després de caure a les semifinals davant el Villarreal. L’Aleví B va obtenir una meritòria tercera plaça, després de escapar-li el triomf davant el Basilea en les semifinals i perdre en els penals. Va derrotar dues ocasions al Barcelona, fet que compensa en molt bona part el fet de no poder-se adjudicar el trofeu de Peralada.

Un triple empat en la fase de grups entre Madrid, Valencia i Espanyol, va condemnar als benjamins B a San Pedro del Pinatar a no pogué progressar en el torneig de l’ANEF, per una diferència d’un gol en el gol-average.

Els benjamins C van quedar eliminats per la Grama en Premià davant rivals de major edat.

Per últim, un sisè lloc a França, al Torneig Internacional de jugadors de divuit anysde Saint Joseph, però cal dir que l’Espanyol presentava un combinat composat per jugadors que en aquests moments es troben cedits en diferents conjunts de la Divisió d’Honor Juvenil.

I això és tot, amics, fins una altre.

2 comentaris:

Candeliyo ha dit...

http://publicacion.diariovasco.com/multimedia/fotos/12125.html

enlace con fotos del Torneo Lopez Ufarte (Cadete B)

Josep Maria ha dit...

Hola Candeliyo: Muchas gracias por poner el enlace. Muy buenas las fotografías del Diario Vasco. Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M