divendres, 28 de març del 2008

ESPANYOL B - GAVÀ: EL TRIOMF,
NECESSARI MÉS QUE MAI

Foto d'arxiu: Imatge del partit d'anada de la Copa RFEF a Sadrià.
Manel Martínez, el porter del Gavà, va ser títular del Juvenil a la final de la primera Copa del Rei (2001) que es va adjudicar l'Espanyol a Lleó davant el Madrid.




Partit gairebé a vida o mort el que disputarà diumenge a les dotze a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, el RCD Espanyol B davant el CE Gavà. El filial blanc i blau es juga bona part de les seves opcions de continuar aspirant a la permanència davant un conjunt, els del Baix Llobretat, que marxen tercers a la classificació a un sol punt del segon, l’Alacant (proper rival dels espanyolistes), amb quaranta nou punts, dotze partits guanyats, tretze d’empatats i només cinc de perduts (Ontinyent, Eivissa, Villajoyosa, Benidorm i Gramanet son els únics que han guanyat al conjunt de Toni Llevaria).

Els precedents entre ambdós conjunts es remunten a l’eliminatòria de Copa Federació i al partit d’anada de la primera volta on els espanyolistes van perdre 2-1 en el darrers minuts del partit després que Pedraza hagués donat esperances amb l’empat a un. En Copa Federació a l’anada a Sadrià, empat a un amb gol de Palanca i a Can Tintorer en la tornada, l’Espanyol es va imposar amb gols de Palanca i Tito guanyant el títol en la seva fase catalana.

El Gavà en les seves visites en lliga a la Ciutat Esportiva s’ha endut dos triomfs, (97/98 i 2002/03) i un empat. El triomf ha somrigut als pericos en altres dues ocasions (95-96 i 96-97). A tercera divisió les tres vegades en que s’han enfrontat ambdós conjunts a Sadrià, els blanc i blaus s’han fet amb la victòria.

Aquests son els antecedents. Diumenge arriba l’hora de la veritat. El conjunt de Perarnau intentarà trencar la ratxa de nou partits seguits sense obtenir el triomf que han condemnat a l’equip a ocupar la antepenúltima plaça del campionat només per sobre d’Hospitalet i Llevant B.

El Gavà, conjunt ascendit de Tercera Divisió esta quallant una gran temporada portant ja moltes setmanes en les zones que donen dret a disputar les eliminatòries d’ascens a Segona A. Joel Alvarez Olivé es el seu màxim golejador i en les seves files compta amb el porter de l’Espanyol B i Juvenil, Manel Martínez o el cas d’Unai Vergara, jugador que ha militat a equips de primera divisió.

El partit serà xiulat per l’àrbitre Santiago Jaime Latre, del col·legi aragonès.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS, ESPEREM QUE ES COMPLEIXIN ELS TEUS DESITJOS I SORTIM DEL POU JA, SALUTACIONS. JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M