dimecres, 26 de març del 2008

CORO, RENOVA PER QUATRE ANYS


Segons el RCD Espanyol a través de la seva pròpia pàgina web oficial, Ferran Corominas Telechea, (05/01/1983) ha renovat per quatre anys després d’arribar a un acord definitiu entre el seu representant Josep Maria Orobitg i el Director General del club, Pedro Tomás.

Després d’unes molt llargues negociacions en les que en diferents moments tot semblava que tindria un final molt diferent del que s’ha acabat produint ja que diferents mitjans (d’aquests que ens deixen pràcticament sense jugadors per la propera temporada) apuntaven l’existència d’un pre acord entre el jugador de Banyoles i el Real Mallorca. Els fets i el temps han acabat desmentint els remors, al menys la rotunditat i seguretat de la hipotètica marxa del jugador que va arribar provinent del Vilobí.

No sé aquestes alçades, i es una opinió personal, si és el millor oferir contractes de quatre anys a jugadors quan es qüestiona el rendiment i actitud de masses jugadors, però si s’ha decidit això, només desitjar-li molta sort i que faci realitat el seu desig de ser un jugador de noranta minuts i no només un jugador revulsiu.

Benvingut de nou Ferran "entre nosaltres", i entre els que seguiran la propera temporada... De moment ja n'hi ha un...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que es una bona noticia sense cap dubte. Pero encara li queda molt per demostrar y espero que ho faci durant aquest anys,


salutacions

Anònim ha dit...

HOLA BON DIA AQUESTA HA ESTAT UNA BONA NOTÍCIA, CORO HA ESTAT SEMPRE EN ELS
MOMENTS DECISIUS, SALVANT-NOS DE BAIXAR A 2, MARCANT GOLS DE LA FINAL DE LA
COPA DEL REI,ETC.L'ESPANYOL HO HA FET MOLT BÉ.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA CARRERA

-23-oca_008 ha dit...

Totalment d'acord am pericoscopio. Pensop que encara pot fer més del que fa. Esperem que amb la renovació pugui demostrar-ho

Salutacions

Josep Maria ha dit...

Hola a tots: També jo penso que pot o al menys deuria donar més rendiment. De totes maneres potser la seva ubicació al camp no sigui tan engantxat a banda i si més a la mitja punta, però bé, aixó son coses dels tècnics. En UEFA jugava molts vegades per darrera Pandiani i va fer molt bons partits i de titular.
Tant de bo, millori i sigui un jugador important en el futur; de moment viu futbolísticament com a revulsiu i d'aquells gols històrics que tots recordem. Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M