dijous, 12 de juny del 2008

6è MEMORIAL MªCARMEN GUARDIA
A SANT JOAN DESPÍ


Femení B del RCD Espanyol: Foto partit davant el CE Sant Gabriel

CE Sant Gabriel Femení A. Foto: Partit a Sadrià davant l'Espanyol Fem.B.

CF Levante Las Planas. Foto: CFLevantelasplanas.com

Raquel Corral, després del seu efímer pas per el Apolo Properites, ha acabat recalant en el FC Levante Las Planas, esperant esdeveniments...


Un memorial tradicional ja per aquestes dates.

Aquest diumenge, el RCD Espanyol participa amb el seu segon equip femení al Torneig de Futbol femení Ciutat de Sant Joan Despí, “Memorial Mari Carmen Guardia” que en la seva sisena edició es celebra a la localitat del Baix Llobregat organitzat per la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí.

El torneig es disputarà al camp del Barri Centre de Sant Joan Despí (al costat de l’autopista,) i donarà començament a les 10:00 hores del matí.


El Sant Gabriel com a novetat

En aquesta ocasió i debut a compromisos oficials no podrà assistir el FC Barcelona i en el seu lloc ho farà el CE Sant Gabriel, completant el triangular amb el FC Levante Las Planas i el Femení B.

Aquest memorial va néixer en plena festa major de 2003 i porta el nom en memòria de la que va ser gran espanyolista i filla del fundador de la Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí (Gilbert Guardia), recentment també desaparegut. En aquella primera edició es va viure ja una intensa final entre Espanyol i Barça resolta als penals i amb triomf espanyolista.

La darrera edició (la cinquena) va acabar també amb el triomf perico en derrotar per 2-1 al FC Barcelona i 2-0 a l’equip de la ciutat amfitriona, el FC Levante Las Planas.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES
ESPEREM QUE ELS NOSTRES FEMENINS GUANYIN ELS MÀXIM
TROFEIGS QUE DONIN PRESTIGI AL NOSTRE EQUIP, TAMBÉ
ESPEREM QUE ES COMENCI A FITXAR NOVES JUGADORES PER
CONTINUAR ESTAR ENTRE ELS MILLORS EQUIPS DE LA
SUPERLLINA, I QUE NO TORNIR A FER FORA A JUGADORES
AMB PRESTIGI COM RAQUEL CORRAL SENSE CAP MOTIU.
SALUTACIONS JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M