dimecres, 11 de juny del 2008

VIè MEMORIAL SÁNCHEZ LLIBRE DE FUTBOL INFANTIL

Foto d'arxiu: Infantil A. del RCD Espanyol.

Aquest dissabte tindrà lloc a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol (per primer cop), el 6è Memorial Sánchez Llibre en record dels pares de l’actual president del club blanc i blau.

En les quatre primeres edicions va tenir lloc en el Xevi Remon de Vilassar de Mar, mentre que en la darrera es va disputar al Municipal de Premià de Dalt.

El format també ha canviat sensiblement en l’actual edició; en comptes de sis equips repartits en dos grups, serà únicament tres equips en format de 3x1. Els equips participants seran al marge del RCD Espanyol, la FP Sánchez Llibre i la UE Lleida.

Novetats:
A més, per evitar qualsevol empat, segons informa la web oficial del RCDE

“s’organitzarà una peculiar tanda de penals en acabar qualsevol dels tres partits. Es tracta d’una curiosa iniciativa en la qual, individualment, tres jugadors de camp de cada equip, en tandes alternatives, disposaran de 10 segons, supervisats i cronometrats per l’àrbitre, per sortir des del mig del camp i intentar batre el porter contrari.

L’ordre del triangular i els horaris ja estan establerts, amb partits de 20 minuts cada part amb un descans de cinc al mig. Cada equip podrà comptar amb un total de 22 jugadors que podran ser convocats, en lloc dels 18 habituals. “

Recordar per últim, que el RCD Espanyol es va adjudicar totes les edicions llevat de la darrera.

El palmarès és el següent:

El RCD Espanyol es va proclamar primer campió en esclafar al Real Madrid en una golejada històrica per 9-2.

Els espanyolistes també es van adjudicar la segona edició al vèncer al Barcelona amb un gol de Lucas en la segona edició.

En la tercera edició es van impossar al Real Mallorca decidint-se aquesta (2-2) des del punt de penal favorablement als espanyolistes.

El RCD Espanyol va guanyar la quarta edició derrotant al Dinamo de Zagreb per un rotund 3-0 amb gols d’Antonio en dues ocasions i Jordi Amat.

La cinquena van perdre els pericos amb un gol in extremis del Real Zaragoza que va ser qui per primer cop es va endur el trofeu al marge del espanyolistes.