dilluns, 9 de juny del 2008

L'ALEVÍ B, CAU ALS QUARTS
A VILLAGARCÍA DE AROSA

Al Torneig de F-7 de categoria aleví de primer any celebrat a Vilagarcía de Arousa, l’Espanyol no va pogué passar a les semifinals i va caure eliminat per el campió del torneig, el Valencia CF per un rotund 3-0.

En la fase de grups, l’Espanyol, enquadrat al grup D, va quedar segon darrera el Borussia de Dortmund amb el que es va jugar la primera posició en la tercera jornada i va caure derrotat per 3-0. Va assolir la classificació pels vuitens al derrotar al Getafe (2-0) en la primera jornada, i empatar (2-2) amb la “Escuela Luis Calvo Sanz” que finalment va ser tercer de grup i es va classificar com a tercer. El balanç dels espanyolistes va ser de quatre punts, amb quatre gols a favor i cinc en contra.

En els vuitens de final, l’Espanyol es va trobar al Villarreal i el va derrotar per 1-2, però no va poder superar l’obstacle del conjunt ché als quarts.