dissabte, 12 de juliol del 2008

L'ESPANYOL 2008/09 ES POSA EN MARXA


El RCD Espanyol 2008/09 es posa en marxa. Amb molt poques cares noves, (Cristian Álvarez, Beranger, Callejón i la tornada de Sergio Sánchez) i amb varis casos pendents de resolució, van passar ahir i dijous les proves mediques sota la supervisió d’una de les novetats d’enguany, el Dr. Sitges, acompanyat del Dr. Cervera i del preparador físic, Xavier Pedrero.

Àngel Martínez, Jonathan Soriano, Marc Torrejón i Chica, en el primer grup, i Javi Ruiz, Sergio Sánchez, Moisés Hurtado, Lola Smiljanic i Albert Riera, en el segon el dijous, mentre que ahir ho van fer Valdo, Lacruz, Rufete, David García i Julián López, i a les 10h, van continuar amb les revisions Jarque, Coro, De la Peña, Luis García i Tamudo.

Albert Riera es va desdir de totes les paraules fora de lloc que va dir en el seu moment. Com que costa molt de demanar perdó per aquests nois capriciosos i tant ben pagats, ens va fer passar per mentiders a tothom dient que no havia dit el que tots vàrem escoltar que va dir. Amb lo fàcil que era dir que era un “calentón” propi de la decepció per tal com havien anat les coses i que demanava disculpes...

Altre protagonista, Luis García de moment continua. Però molt em temo, després d’escoltar les intencions de varis membres del Consell de la part més alta del mateix, que si algú ve amb dotze quilos d’euros se l’emporta embolicat amb llaçet inclòs. De moment, el Benfica que es veu que deu estar acostuma a regalar els jugadors (Simao, 20 milions) tan sol volia pagar tal com vàrem dir, un terç de la clàusula i això estirant-se molt, potser massa.

Altre front encara per tancar és el del famós migcampista organitzador que tanta
falta fa a l’equip i que el Club, continua marejant la perdiu entre varis noms que han sonat i no es decideix a tancar-lo d’una vegada esperant o be que rebaixin les quantitats o que es produeixi alguna venda.

Amb aquests temes per resoldre, l’Espanyol empren rumb a Peralada per realitzar el stage de pretemporada fins el dia 25 que s’enfrontarà a Palamós davant el Swansey City, la nova “sucursal perica de Gales”.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M