divendres, 11 de juliol del 2008

VERONICA BOQUETE,
FITXATGE ESTEL·LAR DEL FEMENÍ

YAGO FERNÁNDEZ PRIETO, (EX VALENCIA, MADRID, I BENFICA) NOU JUGADOR PER L'ESPANYOL "B".



Foto futfem.com


Era un secret ben guardat, però molts ja ho sabíem. El RCD Espanyol s’ha fet amb els serveis d’una de les millors jugadores del panorama nacional: Veronica Boquete Giadans.

Nascuda a Galícia el 9 d’abril de 1987, la mitja punta ex del conjunt aragonès del Prainsa, botxí de la Copa de la Reina de les espanyolistes, és internacional absoluta amb la selecció espanyola femenina i amb el combinat gallec.

Va formar part d’aquell mític combinat espanyol sub-19 que en 2004 es va proclamar campió d’Europa, amb jugadores com Míriam, Ane Bergara per part espanyolista o altres que han acabat sent figures del futbol femení nacional com Lucia, Ruth, Natalia, Nuria Zufia, Jade, Iraia, Zuriñe, Mariachi, etc...

Varis equips espanyols estaven pendents de la seva decisió un cop va comunicar al seu club, el Prainsa que no continuaria i que deixava l‘entitat aragonesa.

Aquesta temporada lluïa el dorsal quatre, i va participar en els dos encontres del campionat de Superlliga, anotant el segon del seu equip en Sadrià quan el marcador era de 4-1, i al igual que la seva companya Joana Montouto no va participar en l’eliminatòria de Copa de la Reina que va deixar fora a les catalanes.

Es dona la particular circumstància que els tres reforços del conjunt que entrenarà Diego Morata, pertanyien al mateix club (Silvia Messeguer – que està disputant l’europeu sub 19 amb Espanya junt a Marta Torrejón i Marta Corredera- i Joana Montouto).

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS/QUES:
ESPEREM QUE EL NOSTRE NOU FITXATGE ESTRELLA RESPONGUI I TRIOMFI A L'ESPANYOL FEMENÍ MARCANT MOLTS GOLS I ACONSEGUINT TÍTOLS.
FINS DESPRÉS.JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M