dijous, 10 de juliol del 2008

PRESENTACIÓ DE LES NOVES SAMARRETES

Ferran Corominas ens mostra la nova samarreta.




Avui ha tingut lloc ala Ciutat Esportiva de Sadrià, la presentació oficial de les noves equipacions del RCD Espanyol per la temporada 2008/09.

L’acte segons la web oficial del Club tenia que tenir lloc a partir de les 11:30; el fet és que la demora a causa dels retards a l’hora de donar els pertinents permisos per part de l’autoritat aèria, ha fet que fins gairebé tres quarts d’una no donés començament.

Això sí, ho ha fet a lo gran: Amb dos paracaigudistes del grup Sky Drive d’Ampúria Brava (Toni López i Santiago Corella), llençant-se des d’un helicòpter i aterrant al bell mig del camp principal de la Ciutat Esportiva portant una samarreta cadascun com a mostra de les que lluiran els jugadors del club al llarg de la propera temporada. Aquestes, han estat recollides per nens i nenes del Campus que s’està celebrant aquests dies a Sadrià.

Tres jugadors, el recentment fitxat porter argentí, Cristian Álvarez, Ferran Corominas i Daniel Jarque han estat els tres jugadors que han posat pels mitjans gràfics i pel públic nombrós que s’ha donat cita malgrat la forta calor per veure l’acte. Jarque ha dut la samarreta oficial, Coro la segona indumentària, i com és lògic Cristian la dels porters.

La novetat principal es troba a la segona samarreta: Amb una creu de Sant Jordi (amb els colors invertits, tot s’ha de dir), i un logo del nou estadi de Cornella-Prat, trenca amb la que aquests dos anys havia tingut molt d’èxit, la rosa i negre.

L’acte ha estat conduït per Xavi Giménez, i el primer en fer us de la paraula ha estat el Director General Executiu, Pedro Tomás, i posteriorment Daniel Sánchez Llibre, president de l’entitat, ha tancat l’acte.


A la presentació han assistit el President del RCD Espanyol, els consellers Ramon Condal, Joan Collet, Sebastián Javier, Antonio Martín, José Moya, el director general de l’entitat, representants dels sponsors, (Interapuestas com a nou patrocinador principal després de ser-lo en menor mida en els darrers anys, Trina Solar, Uhlsport, Cobega i Damm), autoritats locals, la no consellera Anna Maria Fusté, el president de l’AEBiB, Joan Calero, i un munt de periodistes i membres de la premsa gràfica que han estat presenciant i recollint el solemne moment en que oficialment es posa en marxa el nou Espanyol 2008/09 que de moment, encara és ple d’incògnites i de temors.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M