diumenge, 6 de juliol del 2008

MONGETADA D'ARGENTONA























(Pista Poliesportiva, Argentona, El Maresme: Josep Maria)


Amb la presència de més de 400 espanyolistes, ha tingut avui lloc la 12a. Mongetada d’Argentona, a la Pista Poliesportiva de la localitat del Maresme.

A l’acte hi ha assistit el president del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, el Conseller de l’àrea d’expansió, Joan Collet (va ser primer president de la penya d’Argentona, abans de ser membre del Consell del club perico), el Director de Marquenting, Adolfo Bara, el cap de relacions amb els mitjans de comunicació Xavi Andreu, Jaume Martínez, Xavi Giménez, la no consellera Anna Maria Fusté, Ramon Rius en qualitat de President de la FCPE amb altres membres de la seva junta, i penyístes representant a un munt de penyes periques, i socis.

L’acte s’ha dut a terme en altre indret al darrer any, concretament en la pista poliesportiva, molt més ample, però això si, sota una temperatura molt xafogosa. En el col•loqui posterior a la mongetada pròpiament dita, han participat, Dani Sánchez Llibre, Joan Collet, Dani Solsona, Adolfo Bara i el periodista esportiu de la cadena britànica Sky Sports, Guillem Balagué.

S’han lliurat guardons a diferents entitats d’esport local, (de futbol i de bàsquet) al director de Marqueting del RCD Espanyol, a Elvira Serra, portera del femení B natural d’Argentona, Daniel Solsona, i al periodista de Sky Sports, Guillem Balagué. Com no, Daniel Sánchez Llibre segueix comptant amb el recolzament majoritari (no diria unànime, però si molt important) dels presents. El president ha recordat que a Argentona va ser el primer acte en el que va assistir començant el seu mandat ara fa onze anys. Ha rebut unes tisores que portaven la inscripció “d’un somni a una realitat” (veure foto) per que les faci servir per tallar la famosa cinta del nou estadi del RCD Espanyol de Cornellà – Prat. Ell ha manifestat que acabaran al futur museu.

En menys de quaranta vuit hores, he tingut el plaer de tornar a veure les imatges del video “La Força d’un Sentiment”, amb imatges del vell i mític Sarrià, l’equip del oxigen, els dofins, l’època Santamaria, la UEFA del 88, l’època Camacho, les dues Copes del Rei conquerides, Glasgow...i el nou Estadi de Cornellà – Prat, protagonista com a bon segur ho serà d’ara endavant cada cop més.

Ja m’excusareu per que no en faci cinc cèntims del que segurament haurà estat un interessant col•loqui, en el que també han intervingut pericos que han preguntat als ponents, però la megafonia junt amb la calor han estat les notes negatives de l’acte que s’ha desenvolupat amb molt de sentiment espanyolista. Ha estat impossible agafar gairebé paraula en moltes de les zones entre altres coses per que ressonava massa i no sempre el públic present guarda el mínim silenci exigible quan és dolent el so.

L’acte ha finalitzat als voltants dels dos quarts de dues i malgrat els inconvenients descrits ha estat un autèntic èxit, i des d’aquí felicitem a la Penya Espanyolista d’Argentona, per aquesta 12a. Mongetada Blanc i Blava.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Be, Josep Ma.pensaba que no eres home de banquets, aquest ere important sobre tot per el bon mengar que t'has pegat.
Del Nou Sarrìà no dius res, no tens imatges?, donat que la gentussa de l'Espanyol d'internet, cada dia falla,
Res, esperant la gran promesa del centrecampiste de primer ordre o l'aprenent de jugador?.
Salut i endavant Espanyol.
Figot47

Josep Maria ha dit...

Hola Figot 47. Del "Nou Sarrià" des de fora, poc varia ja a curt termini ...
LA gran promesa del centrecampista, esperem que no sigui com sempre que van anunciant, filtrant, deixant caure noms que sonen be, que il·lusionen, mica a mica van fallant per un o altre motiu i al final ve un jugador que no coneix ningú, i que ens surt com ens surt...
Esperem que fitxin bé...I sobre tot que primer hagin venut super be. Cosa que dubtu...
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M