dijous, 13 de novembre del 2008

COMPLEIXEN: ESPANYOL: 3 -CELTA: 0


El públic a cobert, en la lateral inferior.


Inclós, la Curva, també han buscat altre ubicació davant el xàfec que ha caigut.


Amb aquest resultat ja en tenia prou l'Espanyol. Ens han ofert tres gols, hem gaudit una estoneta del joc, sense haver d'anar al cinema... I Cristian, no ha hagut de replegar l'esfèrica de dins la porteria per primera vegada...


Sense problemes
El RCD Espanyol s’ha classificat pels vuitens de final de la Copa del Rei en imposar-se en l’encontre de tornada disputat aquest vespre a Montjuïc sota estones de forta pluja a un feble Real Club Celta de Vigo, que ha deixat mostres de lo malament que ho passarà per tornar a ser un equip de la màxima categoria. Un tres a zero, curt, que dona el passi a la propera ronda on a bon segur, el rival que li reservi el bombo en el sorteig serà de major entitat.

Començament incert
No ha començat bé la cosa, no... El Celta ha contracolpejat dues ocasions, desbordant per la banda dreta del seu atac, i també ha provat fortuna amb dos trets desviats, però que donaven a entendre que venien a plantar cara a l’equip de primera divisió.

L’ocasió visitant ha estat quan una jugada de Treshorras ha estat a punt de donar l’ensurt, però el remat ha sortit alt, davant l’oposició d’un dels centrals pericos.

Sortosament quan el panorama semblava pintar malament per la imatge que donava l’equip, en el llançament d’un servei de cantonada executat per Nené, és rematat de cap a la perfecció per un Jarque incorporat al remat, fent pujar el primer gol dels blanc i blaus i que feia que els gallecs per pogué passar l’eliminatòria, haguessin de tenir que marcar ja, dos gols.

Eliminatòria encarrilada
El gol de Jarque ha estat un bàlsam, i l’equip s’ha començat a sentir bé sobre la gespa. Un gol en pròpia porta dels visitants, donava ja gairebé el bitllet dels vuitens als espanyolistes en mig d’un autèntic diluvi a Montjuïc. El Celta s'ha vingut aball...

El sofert públic de les zones descobertes que aguantava com bonament podia l’aiguat, ha passat a la zona coberta, i tots aplegats donaven més sensació d’ambient en un gèlid encontre no per la temperatura, si no per la poca quantitat d’espectadors presents. L’equip ha vist com el públic després de molts encontres connectava amb l’afició, aquesta animava, i es podia ja començar a veure quelcom de futbol (encara que sigui amb un segona), cosa que fins ara ens ha estat impossible en el que portem de temporada.

Jonathan Soriano ha estat negat cara a gol; ha lluitat, ha estat sempre en el lloc oportú però no hi hagut manera de que marqués i això que ha disposat de minuts (90) i d’ocasions (un fotimer... i ben clares). Per citar un exemple entre molts, quan una falta des de banda ha acabat tot sol errant incomprensiblement

La rèplica visitant ha estat una rematada del davanter David, que s’ha estavellat en la cama de Jarque.

Un intent fallit de vaselina de Nene, molt actiu però desencertat en masses ocasions, i una altre de Jonathan (35’) que remata però treu Falcón amb el peu, acabant a còrner la jugada.

Valdo (millor en el segon temps que en el primer) ha gaudit d’una molt clara ocasió i tot sol, a xutat al cos del porter quan faltaven tres minuts pel descans. Sembla que els homes d’atac pericos tenen la pólvora mullada, fet que ens preocupa i molt...

Amb unes mans de Lucas després d’un centre de Nene, que el col·legiat Muñiz ha assenyalat fora de l’àrea, s’ha arribat als instats finals del primer temps.

En el segon temps, Márquez ha donat entrada a Rufete (molt aplaudit per la grada que ha corejat el seu nom varies vegades) per Nené.
Callejón no aprofita una centrada precisament de Rufete i el mateix jugador alacantí xuta als peus de Falcón, millor jugador dels visitants.

Un munt d’oportunitats
Rufete ha centrat massa tancat rebutjant el meta visitant quan hi havia tres jugadors espanyolistes esperant l’esfèrica. Una centrada per l’esquerra de David García precisa i preciosa, ha acabat ficant la punta de la bota Jonathan, i de nou el meta del Celta ha rebutjat en curt, i Valdo tampoc el pot superar, blocant en segona instància el meta.

Els visitants tan sols van inquietar a Cristian Álvarez en una rematada llunyana de Renan, ben blocada pel meta argentí.

Callejón tampoc ha tingut més sort que el seu company d'atac, i el seu xut ha estat fluix. L’ocasió que ha tingut Jonathan ha estat de llibre; Centrada de Rufete al minut 68, i d’esperó remata fora amb tota la porteria al seu favor. No està aprofitant l’oportunitat el del Pont de Vilomarà.

El Celta, amb deu
Per més inri pels gallecs, Vila s’ha tingut que retirar lesionat i com el conjunt “celtiña” havia efectuat ja les tres substitucions permeses, s’ha quedat amb un home menys.
L’Espanyol ho ha aprofitat per jugar a plaer. Ángel ha substituït Lola a falta d’un quart d’hora.

Un servei de cantonada a càrrec de Callejón ha estat rematat alt per Jonathan, i una centrada de Rufete és allunyada pel defensor Rubén anticipant-se al davanter centre perico. Luis entra per Callejón, en el 77’.

Valdo fa el tercer
Bona centrada de Rufete, i aquest cop Valdo si que aconsegueix batre al meta visitant d’un precís remat de cap, en jugada en la que els visitants han practicat sense èxit la tàctica del fora de joc.

Per acabar, altre cop Jonathan renyit amb el gol, primer un xut i després altre bona oportunitat que erra. Ja no hi havia temps per més. Esperarem a veure quin serà el rival en vuitens...




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristian Álvarez (6); Chica (7), Jarque (8), Sergio Sánchez (7), David García (5), Moisés (5), Lola (6), Nené (6), Valdo (5), Callejón (6) i Jonathan Soriano (3)
Substitucions: Rufete (8) per Nene, m. 46; Ángel (s.q.) per Lola, m. 75; i Luis García (s.q.) per Callejón, m. 77.

Real Club Celta: Falcon, G.Lucas, Fajardo, Nogerol, Ruben, Renan, Vila, Danilo, Treshorras, Moris i David.
Substitucions: Michu per Renan, m. 57; Oscar Diaz per Maris, m. 57; Dinei per Danilo, m. 62.

Àrbitre: Cesar Múñiz Fernández, del comitè asturià. Ha mostrat targetes grogues a Sergio Sánchez per part espanyolista (87’) i a Trashorras (65’) i Ruben (81’) per part gallega.

Gols: 1-0: Jarque, m. 17; 2-0: Renan, pp., m.26 ; 3-0: Valdo, m. 81

Incidències: Partit de tornada dels Setzens de Final de la Copa del Rei. Estadi Olímpic de Montjuïc: 7.650 espectadors (o al menys això deia la versió oficial). Fort xàfec el caigut durant bona part del primer temps. Les “autoritats” de l’Olímpic, han tingut a bé, que els que ens trobàvem a la lateral superior descoberta, passéssim a la zona coberta de la lateral inferior.

.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES: VA COSTAR EN ELS 1 MINUTS, PERÒ DESPRÉS VAM RESOLDRE FÀCILMENT, AMB DOMINI I GOLEJADA,ESPEREM ARRIBAR LLUNY A LA COPA DE LA REI, ARA L'EQUIP NO ES POT DORMIR, TÉ UN EQUIP MOLT DIFÍCIL EL DIUMENGE EL CD NUMANCIA DE SÒRIA, UN EQUIP QUE NOMÈS LI VALEN ELS 3 PTS A L'OLÍMPIC, I TÉ QUE SORTIR X LA VICTÒRIA.
ADEÚ. JOSE CARRERA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M