diumenge, 9 de novembre del 2008

UN INOPERANT ESPANYOL PERD A RIAZOR

RC DEPORTIVO: 1 - RCD ESPANYOL: 0

Poca pólvora
L’Espanyol ha perdut 1-0 davant un Deportivo que s’ha avançat en el primer temps en els darrers minuts, i ha estat incapaç de intentar (ni tan sols intentar-lo) empatar un encontre que amb el gol de Guardado, ha deixat molt tocat als de Màrquez. Només una ocasió de Sergio Sánchez ha estat el bagatge ofensiu en un segon temps que ens ha tornat a demostrar el poc “punch” d’aquest equip.

Per més inri, Pareja s’ha tingut que marxar lesionat del genoll i és tem per l’abast de la lesió que ha patit. S’haurà d’estar pendents de les proves que si li practiquin... Altre seriós contratemps.

De bon començament el Depor ja ha mostrat les seves armes, amb una jugada de Verdú que s’ha marxat tot sol i ha protagonitzat al minut cinc el primer ensurt xutant fora. Sergio, ha rematat en plantxa de cap una centrada passada de Guardado en el vèrtex esquer de l’àrea petita. El perill del gol ha sobrevolat l’àrea espanyolista...

Luis no ha tingut prou reflexes en una jugada en la que una centrada de Coro, després de l’errada del porter que no s’esperava ha rematat en semi errada i ha acabat tocant la pilota amb la mà.

El Depor ha tornat a sembrar dubtes en un embolic dins l’àrea que sortosament ha estat resolt amb molts problemes.

La única ocasió clara de gol perica
Raul Tamudo ha protagonitzat l’única jugada de perill, en una mitja volta dins l’àrea que ha rematat fora.

Tan sols sis minuts desprès, una jugada en la que Riky esmorteix amb el pit l’esfèrica deixant a Guardado que no s’ho pensa i deixa anar un llançament ras que Kameni s’empassa ajustat al pal dret.

Sortosament Verdu no ha sabut aprofitar en el 40’, una passada de Guardado que li havia robat la cartera a un sobri Sergio Sánchez en un dels pocs lunars que ha tingut, en mig del principi de la fi d’un Espanyol que moralment estava ja molt tocat amb el gol local.

Pareja lesionat
En mig de tot, Pareja, l’únic fitxatge rendible fins el moment dels que el senyor Herrera ha contractat aquesta temporada, no ha sortit en el segon temps lesionat del genoll i pot ser greu...

Només una ocasió de perill dels espanyolistes en tot el segon temps i amb el marcador en desavantatge: Una ocasió de Sergio Sánchez que ha rebut després de pentinar Moisés, i el lateral dret ha rematat amb la mala fortuna que Aranzubía ha tret amb el peu, salvant al seu equip.

I ja no hi hagut res més digne d’explicar d’un Espanyol que arribant a zona de tres quarts mostrava totes les seves carències. Solament en l’afegit dos xuts de Coro i de Tamudo que han acabat a les mans del meta basc sense cap tipus de problemes.

Abans, però, el Depor ha tingut ocasions per fer el segon i matar l’encontre: Des de un xut que s’ha passejat en paral·lel a un metre de la línia de gol, o un xut de Sergio després d’una greu errada espanyolista en zona de mitjos (un cop més Roman ha estat molt fluix, igual que Nene, mentre que homes com Luis o Tamudo han estat inèdits davant les poques pilotes que han arribat al davant), i la més clara, un remat de Bodipo al pal amb ja Kameni batut (75’).

Márquez ha mostrat la poca confiança amb homes com Jonathan i Callejón, no fent-los sortir ni amb el marcador en contra, i han anat morint el partit amb el pas dels minuts, les pèrdues continues de temps, i un Depor que s’ha mostrat molt expeditiu, (amb un molt dur Lopo, davant la permissibilitat arbitral) i poc més. Dir també que en una pilota centrada els locals han reclamat unes mans de Moisés al saltar.

Nova derrota d’un equip que per joc encara no ha trobat la mida en aquest tram que portem de campionat. Guanya o perd (amb l’excepció de Mallorca) per la mínima, però sense convèncer i amb unes estadístiques de gols i d’ocasions molt minses, fet bastant preocupant.



Fitxa Tècnica:
Real Club Deportivo: Aranzubia, Filipe, Ze Castro , Lopo, M. Pablo, Sergio, Rodríguez, Guardado, Verdú, Lafita, i Riky.
Substitucions: Bodipo per Riki, m. 66; Adrian per Ze Castro, Valerón per Verdu, m. 85.

RCD Espanyol: Kameni (5), Sergio Sánchez (7), Lacruz (5), Nico Pareja (6), Beranger (5), Moisés (5), Román (3), Nene (3), Coro (6), Luis García (5) i Tamudo (5).
Substitucions: Ángel (4) per Pareja, m. 46; Valdo (4) per Nene , m. 64; Lola (s.q.), per Roman, m. 81
.

Àrbitre: Rafael Ramírez Domínguez, del comitè andalús. Ha mostrat targetes grogues a Lafita, m. 60 per part local i a Ángel, m. 71 i a Sergio Sánchez, m. 78 per part espanyolista.

Gol: 1-0: Guardado, m. 37.

Incidències: Camp de Riazor, La Corunya.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ay ay ay ¡¡¡

Que sent tan critic, no ens menjarem les escopinyes per nadal.

Sentimiento Perico ha dit...

Mal partido amigo Josep Maria, pero aunque esta frase no me guste decirla, pero es la realidad pienso yo...."Esto es lo que hay".

Un saludo.

http://sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

Pues si David. Mal partido, pero tampoco mucho peor que el resto de encuentros disputados (excepción del jugado en Mallorca) incluido los tres que hemos vencido.
Si, es lo que hay.
Saludos.

No, anònim... El que no se les menjarà si no espavila l'equip serà el tècnic. Cosa que ja dic, que no vull en absolut. Primer per ser de la casa tant ell, com sobre tot tots els que l'acompanyen que sempre son els sacrificats, ja que a fin de comptes, Márquez, o sigui el primer entrenador és qui pren les decisions i per tant qui es juga el càrrec segons la llei del futbol que tots coneixem.
I segon, per que si Márquez no acabés la temporada, seria senyal que l'equip ha empitjorat sensiblement, i no estem per patiments precissament l'any que marxem a Cornellà-Prat.

jo per contra, no necessito ni les escopinyes de Dani ni de ningú.
Salutacions. I no es tracta de ser crític, si no realista.

Josep Maria. Sentiment Perico.

Anònim ha dit...

Hola Josep. Ma. i Cia: Jo crec que l'entrenador està pitjor que l'any passat amb Valverde. Va dir que tot estava controlat i fins i tot cada setmana el mateix.No camvia els delanters, per rieal decret, i els probres joves(Jonhatan i Jose)fotençen de fastic o no entrar a la convocatoria i el equip Cero patatero de gols.
Aquest individu (Marquez) es dur de mollera i tot ho fa sense pensar, perqué si penses una mica al menys farie els camvis al 10 minuts o si m'ha pures al 65, peró no mancan 7-10 pel final.
En fi, espero guanyarem al Celta i els tres puntes del Numància, si no Deu dirà.
Salut i Espanyol.
Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M