dimarts, 11 de novembre del 2008

NOVA GOLEJADA DEL INFANTIL "A"









RCDE INFANTIL “A” : 5 -GIRONA FC: 1



Exhibició amb remuntada inclosa
Malament se li posaven les coses al conjunt de Jacint Magrinyà quan al primer minut de joc, un tret llunyà del conjunt gironí, acabava entrant davant un superat Albert Herrera, donant la sorpresa.

Però molt poc li durar l’alegria als visitants, ja que Pedro avançant-se molt bé de cap, establir al minut 19 les taules al marcador.

No trigar gaire els espanyolistes en donar-li la volta al marcador advers, i en una bona jugada de Fredy per l’esquerra, arriba fins línia de fons, i la passada de la mort enrera al segon pal és perfectament rematada per Chus Quintana, que de xut creuat supera al porter gironí.

L’Espanyol ja manava al marcador; al camp ja feia estona que ho feia. El paraguaià Pedro, de nou letal cara a porta, va obsequiar-nos amb una jugada marca de la casa, superant a varis adversaris, penetrant per la lateral de l’àrea, però el seu xut final surt lleugerament per sobre el travesser.

La següent jugada del davanter espanyolista, si que tindria la definició que mereixia: Amb una qualitat exquisida, Pedro es planta davant el meta visitant i el supera, en remat ajustat al pal esquer que fa impossible l’intent d’evitar el gol del meta que toca lleugerament la bola.

Amb aquest marcador s’arribava al descans. En el segon període, monòleg blanc i blau en un partit que acabar finalment en golejada gràcies als gols de Hernán i de Ricard. El del migcentre paraguaià, després de jugada del seu compatriota Pedro que xuta a boca de canó, rebutja el porter i Hernán afusella fent el quart. El darrer gol del compte espanyolista l’aconsegueix Ricard després de culminar una jugada per la dreta de l’atac perico amb una passada en profunditat, control i tret creuat que entra ajustat al pal dret.

Abans hi havia hagut ocasions per Rafa, i per Gerard Llatjós, que no van aconseguir marcar gràcies a les bones intervencions del meta gironí.




RCD Espanyol: Herrera, Germán, Adrián, Lucas, Sergi Coll, Sergi Sánchez, Chus, Hernán, Pedro, Marc Gelmà, i Fredy.
També van jugar: Rafa Espìnosa, Gerard Llatjós, Ricard, Bruno, Sergio, Brassier (p.s.)

Gols: 0-1 ;1-1: Pedro; 2-1 Chus; 3-1 Pedro; 4-1: Hernán; 5-1 Ricard.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Tarda de dissabte, bona temperatura.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M