diumenge, 9 de novembre del 2008

RCDE FEMENÍ B:5 - AE GIRONA FEM.: 0

Torna el millor Espanyol B
El RCD Espanyol B femení va derrotar amb autoritat a l’AE Girona Femení per un rotund 5-0 obtenint el segon triomf en el que portem de campionat.

Desprès de varies oportunitats com un còrner llençat per Laura molt tancat, o un xut a càrrec de Raquel Corral, les de “Titi” Camúñez, han aconseguit avançar-se en el marcador en el minut onze, gràcies a una rematada creuada de Laura lluny de l’abast de la portera Ariadna Redondo.

No ha trigat gaire l’Espanyol B en sentenciar el matx, ja que només set minuts després, Raquel Corral s’ha marxat pel centre trencant la defensa gironina, i encara s’ha permès amb molta sang freda, driblar a la portera, i a porta buida, amb remat ras, fer pujar el segon al marcador.

L’encontre semblava ja decidit, però el Girona mica a mica ha passat a dominar el centre del camp davant un Espanyol B replegat, que es limitava a defensar-se i sortir al contracop.

El domini visitant no es tradueix en ocasions i només una jugada en la que se li escapa la pilota a Andrea porta cert perill a l’àrea espanyolista. Abans, Raquel Corral peca d’excés d’individualisme en no passar la pilota a una companya millor situada.
Diversos xuts a les mans d’ambdues metes, i poc més.

Al segon període, l’Espanyol B acaba golejant al Girona
Al 54, una gran passada de Raquel Corral a Carol Férez que xuta davant la feble oposició de la portera gironina totalment venuda, establint el 3-0.

Elena Fernández que ha sortit per Carla al descans, ho ha provat amb un llançament que ha sortit fregant el travesser, i amb un servei de falta, que ha blocat bé Ariadna.

Malgrat tot, la meta gironina salva més d’una al seu equip
Com en una excel·lent passada en profunditat a Raquel Corral que en l’un contra un, ha xutat i la portera gironina ha evitat el gol acabant asseguda amb la pilota a sota... Abans, una defensora s’havia creuat molt bé en altre acció de perill a càrrec de Laura, tallant a còrner la internada de la davantera espanyolista.

Brenda ha fet el quart, batent a Andrea en rematada creuada a falta d’un quart d’hora per la fi del partit. L’Espanyol B ha continuat atacant i un xut d’Helena Roig ha estat desviada per Laura Reig. Un servei de cantonada tret per l’esquerra, es rematat de cap per Brenda, traient Ariadna sobre la mateixa línia de gol quan ja se li anava dins.

Una passada en profunditat de Roig a Raquel Corral, que remata llençant-se a terra i aconseguint el gol que tancava el compta de les periques que s’han mostrat molt superiors a un rival que en anteriors temporades (la passada sense anar més lluny) es mostrava molt complicat per les blanc i blaves.

Les darreres ocasions han estat un llançament de còrner tret com bonament ha pogut la meta gironina evitant el gol, i una jugada de Roig amb passada a Raquel Corral que ha xutat rebutjant de nou Ariadna Redondo i tota sola, Brenda, a porta buida ha rematat per sobre el travesser incomprensiblement.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol Femení B: Anderea Carrillo, Anna Torregrosa, Anna Jornet, Juliana, Kenty, Brenda, Carol, Lara, Raquel Corral, Carla, i Laura.
Substitucions: Elena Fernández per Carla, m. 46; Helena Roig per Lara, m. 69; i Sara García per Laura, m. 72. Resta banqueta: Elvira Serra (p.s.)

AE Girona: Ary Redondo, Susana Sala, Laura Reig, Ariadna Gómez, Tania Martínez, Judit Salavedra, Anna Rifa, Aina Badia, Marta Comas, Laia Payret i Cristina Espinosa.
Substitucions: Paula Denis per Laia Payret, m. 49; Lorena Pareja per Judit Salavedra, m. 58 i Aida Sais per Cristina Espinosa, m. 58. Resta banqueta: Meritxell Torres (p.s.)

Àrbitre: Javier Ramos Sánchez del comitè territorial català. Ha mostrat targeta groga a la jugadora visitant Laura Reig en el minut 63.

Gols:
1-0: Laura, m. 11; 2-0: Raquel Corral, m. 16; 3-0: Carol, m. 54, 4-0: Brenda, m. 75; 5-0 Raquel Corral, m. 79.

Incidències: Partit disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, davant molt poc públic, coincidint en el temps amb l’encontre de juvenils entre Espanyol i Badalona al Camp Principal. Bona temperatura, matinal assolellada.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.