VICTÒRIA DEL JUVENIL "B",
(4-0), AMB DOBLET DE GABRI

RCDE Juvenil B: 4 –CE Manresa: 0

Victòria còmoda
El RCD Espanyol Juvenil B ha obtingut el triomf per un concloent 4-0 davant un feble Manresa, en el partit més fàcil dels que ha disputat fins les hores, tot i que en el primer temps amb l’ 1-0 que imperava al marcador, semblava que el destí ens oferiria un final dels que recentment hem patit; però no, ahir diumenge el Juvenil B va acabar la feina rematant l’encontre amb un segon gol que obria les portes al primer triomf amb comoditat i clara solvència de la temporada.

La primera ocasió va acabar dins la porteria del Manresa; un xut des de la frontal de Gabri, ras, que se li cola al porter ajustat al pal.

L’ocasió visitant un remat al minut 26 al travesser de la porteria espanyolista. Un defensor visitant treu sota pals un remat espanyolista.

En el segon temps, destacar un xut per sobre de Ruben.

La sentència
Al minut setze, Ruben remata una jugada per la dreta de Carles Mur que havia sortit a la represa, i tot i que el meta visitant toca l’esfèrica no pot impedir el gol.

Aquest gol dona ales als espanyolistes que no havien fet un bon primer temps, i als pocs minuts una molt bona jugada de Carles Mur de nou, retalla a dos adversaris anant-se cap el centre de l’àrea i obre molt bé a l’esquerra on el exbarcelonista Tello xuta superant al porter manresà.

Marc Nierga i Xavi Montcusí surten a la gespa en un encontre ja pràcticament decidit. L’Espanyol continuarà atacant fins obtenir el quart en una jugada de Tello amb passada de la mort a Gabri que només té que enviar al fons de la porteria a falta de deu minuts pel final.

Encara gaudiria el conjunt blanc i blau d’una molt clara ocasió quan Tello a boca de canó remata, intervenint el meta que rebutja com pot davant Nierga; el posterior remat del propi Tello sortiria fora. Amb un intent de vaselina de Cristian Martín s’arriba als darrers minuts d’un partit en el que per fi, no s’ha patit.

RCDE Juvenil “B”: Eloi, Cristian Márquez, Bonilla, Carlos Clerc, Jordi Amat, Pau, Tello, Gabri, Ruben, Cristian “Chicha”, i Antonio.
També han jugat, Carles Mur, Marc Nierga, Montcusí, i JoseCa.

Gols: 1-0: Gabri, m. 17, 2-0: Ruben, m. 61; 3-0 Tello, m. 65; 4-0: Gabri, m. 80.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.