divendres, 14 de novembre del 2008

ESPANYOL "B" - CORNELLÀ i FCB - CADET "A":
ENCONTRES MÉS INTERESANTS DEL FUTBOL BASE

RCD Espanyol B - UE Cornellà


El filial que ha perdut el liderat del grup cinquè de la Tercera Divisió després que el CE L’Hospitalet s’adjudiqués els tres punts en el seu partit ajornat per les pluges a Blanes, s’enfrontarà al UE Cornellà a la Ciutat Esportiva a una hora inusual, les 11:00 hores, per que els pericos puguin veure també l’encontre de Superlliga Femenina entre Espanyol i Llevant.

Sota arbitratge de Francesc Galán Baró del col·legi del Bages, Espanyol i Cornellà es veuran les cares després de resultats molt antagònics en la darrera jornada; mentre els pericos vencien amb gol de Tarrés al Prat, els del Baix Llobregat perdien a la Via Férrea davant el Reus Deportiu per 0-2. En el darrer desplaçament el Cornellà va sortir golejat de Manlleu, al caure 4-0.

Amb tot, cal dir que el proper rival dels espanyolistes han vençut en dos encontres a domicili, dos empats, i dues derrotes. Ocupen en la classificació la sisena plaça amb 19 punts, a nou dels blanc i blaus. Es troben a tres punts de la quarta plaça que dona dret a disputar les eliminatòries d’ascens.

En les files del Cornellà, es troba cedit el jugador Carlos Ruiz, que la temporada passada va finalitzar la seva etapa de juvenil amb l’Espanyol.


Derbi a la Divisió d’Honor Cadet


L’Espanyol disputarà diumenge a les dotze a la Ciutat Esportiva Hans Gamper a Sant Joan Despí, el derbi de la Divisió d’Honor Cadet amb el líder Barcelona que té un punt més que els espanyolistes, però amb un partit més disputat, ja que els blanc i blaus van veure com l’encontre a Girona es ajornava per la pluja farà dos setmanes.

Sembla segons fonts ben informades, que els dos jugadors cadets del Juvenil B, podrien baixar al Cadet per aquest encontre (Cristian Márquez i Bonilla), fet que és un arma de doble fil, ja que si bé pot semblar que es intenta per part dels responsables del futbol base, reforçar l’equip, també és pot interpretar com una falta de confiança amb els nois que precisament no sol no han perdut cap encontre, si no que només han encaixat dos gols en els partits disputats, (la meitat que el seu rival del diumenge), no encaixant més d’un gol en cap encontre dels disputats.

L’únic encontre que no ha guanyat el conjunt perico, va ser davant l’Europa amb empat a zero final, mentre que el FC Barcelona ha cedit dos empats (a Cornellà, i al seu feu davant Manresa).

Resum d'altres interesants encontres


El Juvenil A, jugarà davant CE Europa al Nou Sardenya, dissabte a les 18:30 hores. El conjunt de Ramon Guerrero, voldrà resoldre l’ensopegada de la jornada anterior davant Badalona, amb un triomf davant un conjunt, el de Gràcia, que és desè a la classificació a només un punt de la zona de descens.


Pel que fa al conjunt de Planagumà, el Juvenil B, després del bon triomf de la setmana passada a Sadrià davant el Manresa, viatjarà a Reus també a un punt de la zona de descens.

Interessant també l’encontre que el Infantil A, disputarà a Santa Coloma de Gramanet, davant una Grama sisena a la classificació, i un dels equips menys golejats (Gramanet), davant l’equip màxim golejador de la categoria (Espanyol).

El Femení B de Lliga Nacional tindrà el seu particular derbi de rivalitat perica en aquest cas, al enfrontar-se a la Penya Blanc i Blava de La Roca, a la localitat
vallesana, després de dos desplaçaments consecutius empatant després d’haver adquirit avantatge en el transcurs dels encontres.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M