dilluns, 10 de novembre del 2008

RCDE CADET "A": 4 - UE FIGUERES: 0

Foto d'arxiu.


RCD Espanyol Cadet “A”: 4 – UE Figueres:0

Bon partit dels jugadors de Fran Navarro, el que vàrem presenciar dissabte a la tarda sota la feble il•luminació del camp tercer, amb golejada més que merescuda dels espanyolistes, que van sortir molt ficats a l’encontre i haguessin pogut aconseguir una golejada d’escàndol en un segon temps en el que van disposar de moltes oportunitats.

Van anar per feina
La primera ocasió del partit va ser per Gerard però la seva rematada va ser blocada pel meta figuerenc.

Joan Ángel va inaugurar el marcador superant amb una bona definició al porter visitant, mentre que Gerard Muñoz feia el segon gol.

Un xut de Ivan va acabar estavellant-se en el travesser de la porteria. Però més tard, el davanter espanyolista va aconseguir marcar al elevar-se molt bé i rematar de cap una jugada a pilota parada executada per Quiles, a l’esquerra de l’atac blanc i blau.

Encara gaudir l’Espanyol d’altres ocasions, com una de Joan Ángel, fins que arribar l’ocasió aprofitada per Víctor Álvarez que establiria el resultat definitiu.

En el segon temps, els espanyolistes tindrien ocasions per ampliar l’avantatge però ja no es mouria el marcador.
Xavi solé aconseguiria marcar, però el col•legiat invalidaria l’acció per situació anti- reglamentària.

L’Espanyol podia haver marcat en una rematada franca de cap de Sergi Darder, que es marxa fora, o en una rematada de Víctor Álvarez amb el peu, que també surt fora o una acció de Jandro, i en altre de Joan Ángel.

Al final, triomf merescut d’un Cadet A, que té pendent l’encontre ajornat per la pluja a Girona, que es disputarà el proper 26 del corrent a les 20:00 hores. Abans, però, toca derbi. Aquest diumenge, a la Ciutat Esportiva Hans Gamper, ambdós conjunts que encapçalant la classificació es veuran les cares, amb el liderat en joc.



RCD Espanyol: Germán, Jaime, David, Héctor, Víctor Álvarez; Sergi Darder, Quiles, Joan Angel, Gil, Gerard i Ivan.
Al segon temps, Antonio, Jandro, Xavi Solé, Marc Molina, Alex García, Nil.

Gols: 1-0: Joan Ángel; 2-0: Gerard; 3-0: Ivan; 4-0: Víctor Álvarez.

Incidències: Partit jugat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià dissabte
.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M