dilluns, 15 de desembre del 2008

BRILLANT REMUNTADA DEL INFANTIL "A"

RCD ESPANYOL INFANTIL “A”: 4 – UE CORNELLÀ: 2

Gran remuntada
El RCD Espanyol Infantil “A” va aconseguir una meritòria remuntada davant un Cornellà que en les dues ocasions que es va apropar a la porteria de Sergi, van aconseguir marxar-se amb dos gols d’avantatge en el marcador. L’Espanyol no es va rendir i va aconseguir no sol remuntar si no fer-lo amb la comoditat final de no haver de patir pel resultat en el tram final.

Salta la sorpresa
Va ser l’Espanyol qui va comptar amb la primera clara oportunitat per avançar-se en el marcador després d’una gran jugada de Hernán (el millor sense cap tipus de dubtes en la tarda del dissabte), però Pedro (no va aconseguir marcar !) tot sol davant porta envia alt.

Els davanters del Cornellà si que van estar encertats i es van aprofitar d’un Espanyol molt ofensiu que potser va descuidar massa la faceta destructiva en el mig del camp al tenir jugadors molt creatius, i en el que va dels minuts 14 al 16 en dues arribades van marcar dos gols (un conseqüència d’una falta i l’altre, un xut a l’escaire), adquirint una avantatge a falta de menys d’una hora de joc tremendament difícil de superar.

Sortosament, els de Jacint Magrinyà molt aviat van reduir distàncies mitjançant Hernán, qui després d’un xut de Chus, refusa el porter i el paraguaià des de la frontal llença rebotant en la cama d’un defensor, però entrant dins.

Aquest gol torna a col·locar als blanc-i-blaus dins l’encontre i dona esperances en una remuntada tenint en compte el poder golejador d’aquest equip.

L’Espanyol va intentar empatar l’encontre abans d’arribar al descans mitjançant trets de Rafa Espinosa que bloca el meta visitant, una mitja volta de Pedro als peus del porter sortint la pilota a còrner, o una rematada de Marc Gelmà al pal en el llançament d’un servei de falta.

Just poc abans de la fi del primer temps, Hernán amb fúria engalta un potent xut al trobar-se una pilota morta dins l’àrea sense control d’un refús i el seu llançament s’estavella al travesser per la part baixa i acaba entrant superant la línia de gol.

Al segon temps li donen la volta al marcador
Jaffar surt per Chus, Ricard per Rafa; el davanter espanyolista d’origen africà, seria protagonista en aconseguir els dos gols que certificaven el triomf.

La primera ocasió va ser al quart d’hora del segon temps quan una pilota avançada de Pedro, es rematada per Jaffar de cap per sobre davant la sortida del porter.

El gol no arribava, l’Espanyol continuava dominant, el Cornellà renunciava totalment ja a l’atac i al minut 21 del segon temps, (56’), una gran jugada del paraguaià Hernán que en poc terreny dribla a dos rivals arribant a la línia de fons i la seva centrada perfecta a Jaffar que remata superant al porter visitant.

Sergi Brassier va tenir una intervenció destacada en evitar el tercer gol del Cornellà
rebutjant la pilota en l’única ocasió de perill dels del Baix Llobregat al marge de la del gol.

El quart gol, va tenir lloc després d’una passada en profunditat des del mig del camp, i Jaffar per físic supera al darrer defensa, dribla al porter i a boca de gol abusant massa de la sort, recreant-se i amb suspens, marca a plaer just quan ja el defensor se li llençava a sobre.

La darrera ocasió va ser per Hernán que de nou arrancant de darrera va portar de corcoll a tota la defensa superant dos rivals i sense gaire angle xuta sortint ajustada al pal, i amb l’efecte òptic que entrava.

Triomf merescut del conjunt de Magrinyà davant un Cornellà que ja s’intuïa posaria difícils les coses a priori, però que va ser incapaç de mantenir el 0-2 davant la superioritat tècnica del rival.

RCD Espanyol: Sergi Brassier, Germán Collado, Adrián, Lucas Del Campo, Andrés Moj, Robert, Chus, Hernán, Pedro, Marc Gelmá, Rafa Espinosa.
Han jugat també: Bruno, Sergi, Sergio, Iu Ranera, Ricard i Jaffar.

Gols: 0-1, m. 14; 0-2, m. 16; 1-2: Hernán, m.18; 2-2 Hernán, m. 33; 3-2: Jaffar, m. 56; 4-2: Jaffar, m. 63.

Partit disputat la tarda del dissabte al Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.