dissabte, 20 de desembre del 2008

EL FILIAL SENSE MARGE JA:
HA DE GUANYAR, AQUESTA TARDA

A redreçar el rumb
L’Espanyol B, rebrà aquesta tarda a les 17:00 hores i amb arbitratge de David García Rosel del col·legi de Girona, al CE Mataró, desprès d’una dolenta ratxa d’un punt dels darrers setze en joc.

El rival dels espanyolistes, es catorzè a la classificació. El conjunt de Jaume Creixell, compta en les seves files amb tres ex espanyolistes de la pedrera blanc i blava:

El porter Pecha en les darreres temporades en els juvenils del RCD Espanyol, el lateral Ivo, que en la temporada 2001/02 va militar en l’Espanyol B després de ser fitxat del Real Oviedo, i que ha corregut per un munt d’equips (Burgos, Cultural, Talavera, Baza, Motril, Manlleu...) i Roberto Camacho, ex del Sabadell i Espanyol B, al marge d’equips com Cartagena, Figueres, Malaga B, Zaragoza B o Guadalajara.


Els juvenils, a fora

Complicades visites la dels juvenils espanyolistes: L’equip de Ramon Guerrero s’ha desplaçat a ses illes, per enfrontar-se en Son Marçal, a Ciutadella, al conjunt de la Peña Ciutadella Esportiva, primer rival en el campionat i que se’n va dur mitja dotzena de gols. Des de llavors, l’equip ascendit aquesta temporada ha millorat molt i s’ha mostrat com un conjunt bastant sòlid.


L’Espanyol es troba a un punt del segon classificat, Mallorca, i a dos de l’actual líder Barcelona.
L’àrbitre serà el membre del comitè territorial balear, David Pons Roselló i donarà començament a les 17:00 hores.

El Juvenil B,
visitarà les instal·lacions Hans Gamper a Sant Joan Despí, amb la intenció de batre al líder de la lliga que encara no ha perdut cap encontre i que gairebé duplica el nombre de gols que han assolit en comparança als que ha marcat el conjunt de Lluis Planagumà.
L’encontre es jugarà a les dotze demà, i amb arbitratge de Daniel Navarro Jiménez del col·legi del Bages.

En quant als Cadets, el líder de la Divisió d’Honor s’enfrontarà al Gimnàstic de Tarragona, avui a les 16:00. El conjunt grana actualment es sisè a la classificació.
El Cadet B, líder també del seu grup, rebrà demà a les 12:00 a la Ciutat Esportiva al Club Barri Santes Creus, catorzè a la classificació en zona de descens.

Diumenge a les 18.00 els infantils de segon any del Sant Andreu i l’Espanyol s’enfrontaran al Narcís Sala de Sant Andreu amb la anècdota de ser els que menys i més gols han aconseguit (7 per 56).

El Infantil B, demà a Sadrià a les 10:30, haurà de fer bo el pronòstic i vèncer al Blanes, quinzè a la classificació.

L’Aleví després d’estar a punt de puntuar davant el Barcelona, s’està enfrontant a la FP Esportiva Mataró, al moment d’escriure aquesta crònica.
L'Aleví B, després de perdre 3-0 davant el líder Manresa, mirarà a partir de les 14.30 a Sadrià de tornar a la ratxa de victòries que l’havien dut a la tercera posició després d’un inici molt complicat. El rival serà el Gironés-Sabat, penúltim amb només quatre punts.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M