divendres, 19 de desembre del 2008

A GUANYAR A HUELVA, PER SEGUIR ASPIRANT AL LIDERAT

Foto d'arxiu:
Sara Serna va aconseguir davant el Málaga, el tercer hat trick de la temporada espanyolista. Anteriorment, havia estat Adriana qui havia anotat tres dianes a Pozuelo i davant Puebla.



Aquest diumenge a les dotze en els Campos Federativos La Órden de Huelva, el Femení A del RCD Espanyol té un difícil compromís davant el Cajasol Sporting de Huelva, cinquè a la classificació i encara invicte al seu feu (només ha cedit un empat davant el Barcelona).

Un Espanyol que va derrotar 7-1 al At. Málaga, i que no pot fallar si no vol perdre l’estela dels líders Levante i Rayo Vallecano, en un camp bastant complicat, i en el que el públic pressiona molt.

El rival: Pràcticament la ONU... Els de Huelva basen el seu potencial en un grup de jugadores foranies; tres brasileres (Thais Ribeiro, 22/09/82 a la porteria, Dayanne De Fátima, 13/05/85 i Viviane Villar, 06/09/82 a la davantera), tres romaneses (Olivia María, 19/03/87 lateral, Elena Iuliana, 26/03/84 defensa, i Laura Roxana, 01/10/87 mig) i una portuguesa (Ana Rita Moreira, 16/06/84 mig).

Aquesta temporada ha reforçat l’equip amb els fitxatges de Vivianne (futbol brasiler) i Dayanne que substitueix a la també brasilera Fabiana. Dayanne, ex del Olimpíc de Lyon, i la passada temporada del Puebla, va marcar amb les extremenyes 14 gols a la Superlliga espanyola.

Prisicila Borja (28/04/85), ex Sabadell, ha disputat les dues temporades al Puebla, i es una interior esquerra de molta categoria. Altres dos fitxatges importants son Sandra Jiménez (04/06/86) jugadora sevillana d’aquell equip que li va disputar la lliga fins el darrer moment a les periques, i que la passada temporada va militar al Barcelona.
També del conjunt barcelonista, Zaida González (06/03/88) ha arribat al conjunt andalús després de tota la seva carrera en els conjunts inferiors blaugranes fins que es va fer un lloc al primer equip.
La segona portera, Cande, s’ha incorporat de conjunts de Nacional com el Granada i anteriorment Apolo Properties.

Les màximes golejadores de l’equip son Sandrita i Dayane amb sis dianes cadascuna, seguides de Rivi amb cinc i Priscila amb tres. Entre les baixes més significatives de l’anterior temporada, Ana Ma. Angulo que va fitxar per l’Atlético Féminas.

Davant l’Estartit (6-1) va debutar Manuel del Valle com a tècnic, després de la dimissió d’Antonio Toledo, tot una institució al futbol femení a Huelva, que seguirà com a director tècnic. L’equip gràcies a la solvència mostrada com a local, s’ha col·locat cinquè lluitant amb el Barcelona per aquesta plaça.

L’encontre entre Cajasol i Espanyol serà xiulat per Jesús Martín Santana Ponce del comitè territorial andalús. Barcelona i Atlético de Madrid, podrien donar un bon cop de ma a les espanyolistes en cas de donar la sorpresa i puntuar davant els dos equips que encapçalen la classificació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES:
NOMÉS VAL LA VICTÒRIA, ÀNIM
CAMPIONES VOSALTRES PODEU.
GUANYAREM
SALUTACIONS. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M