EL CADET "B" VA GOLEJAR
I TORNA A SER LÍDER

Recuperen el liderat
El RCD Espanyol Cadet “B” recupera el liderat del grup segon de Preferent Cadet.
Els blanc-i-blaus van derrotar ahir al Girona FC per un rotund 6-0, després que la FP Sánchez Llibre s’adjudiqués el triomf a domicili davant la Damm per la mínima, fet que comporta que per millor gol-average, els de Daniel Poyatos encapçalin la taula classificatòria.

Van per feina...
Poc van trigar els espanyolistes en assetjar i perforar la porteria gironina, ja que als 10 minuts Albarrán en una pujada per la banda ha rematat creuat lluny de l’abast del meta gironí. Poca oposició ha pogut aportar els visitants davant un Espanyol en estat de gràcia que ha deixat sentenciat amb quaranta minuts un partit que a priori semblava molt més complicat.

Als 19 minuts Pablo rematant a un parell de pams de la mateixa línia de gol, endinsava una centrada xut de Juanjo per la dreta que el meta visitant s’ha menjat.

Encara podia haver augmentat el compte golejador si hagués merescut millor sort una rematada de Isaac per sobre el travesser.

Els gols d’Albert i Isaac sentencien el matx
Una bona passada en profunditat a l’àrea a Albert Miravent i aquest no perdona creuant perfectament. Era el minut 26 i encara els espanyolistes anotarien un quart tant obra del davanter Isaac que controla una pilota servida en profunditat per la mitja que estava esborrant del camp als gironins, supera dins l’àrea a un defensor amb un bon retall i xuta amb la fortuna que l’esfèrica passa per sota el cos del porter. Quan s’està en ratxa tot entra, i aquesta jugada preciosa mereixia aquest final.

La primera arribada dels visitants ha tingut lloc en les acaballes del primer temps, amb un bon rebuig de Pau.

L’Espanyol encara ha tingut un parell de bones ocasions (xut de Miravent creuat a passi d’Isaac, o una rematada de Lucho que ha replicat el porter amb una bona intervenció).

Dos més, al segon temps.
Poyatos ha introduït canvis en el segon temps, però el que no ha variat ha estat el ritme golejador dels espanyolistes (conscients que ara mateix el liderat es dirimeix per la quantitat de gols anotats i encaixats), anotant dos dianes més:

Primer, Juanjo ha establert el cinquè després d’una penetració de Isaac per la lateral de l’àrea i en arribar a línia de fons, passada de la mort al migcampista Juanjo que no desaprofita.

Per tancar el compte, Isaac remata de primera una centrada per l’esquerra.

Lucho remata fora una falta assajada, i ja en el darrer tram es mou la banqueta amb la resta de jugadors que han participat al matx, amb un marcador clar i contundent.

RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Arrroyo, José Manuel, Aitor, Jacobs, Juanjo, Albert, Lucho, Pablo i Isaac.
En el segon temps han jugat: “Coco” , Pifa, Oscar Medina, Mesa, August (porter), i Adrián Ruiz.

Gols: 1-0: Albarrán, m. 10; 2-0: Pablo, m. 18; 3-0: Albert, m. 27; 4-0 Isaac;
5-0:Juanjo, 42’; 6-0: Isaac.

Incidències: Partit disputat ahir dissabte al vespre, al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.